Başkan Murat Köse Vatandaşla Buluştu

Yerel 10.11.2023 - 19:04, Güncelleme: 10.11.2023 - 19:04
 

Başkan Murat Köse Vatandaşla Buluştu

Mamak Belediyesi’nde Tam Açık Kapı (TAK) günü yapıldı. Başkan Murat Köse, vatandaşları makamında ağırladı.
Katılımcı yönetim modelini benimseyen; şeffaflık, hesap verebilirlik ve sürekli iletişim ilkeleriyle bütünleşen Mamak Belediyesi Tam Açık Kapı Günü düzenleyerek Mamaklıları Başkan Murat Köse ile bir araya getiriyor. Başkanlık Makamında düzenlenen Tam Açık Kapı Gününe vatandaşlar yine büyük ilgi gösterdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile görüşme fırsatı bulan Mamaklılar, istek ve önerilerini Mamak Belediye Başkanı’na birebir iletti. Başkan Murat Köse de vatandaşlardan gelen öneri ve istekleri not aldı, çözümler üzerine konuştu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile birebir görüşen vatandaşlar “Tam Açık Kapı” uygulamasını hayata geçiren Başkan Murat Köse’ye teşekkürlerini iletti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kendisini ziyarete gelen çocuklarla yakından ilgilendi, onlara oyuncak hediye etti.  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her kesimden vatandaşımızın gelip bizi ziyaret etmesinden son derece memnunuz. İmkanlarımız ölçeğinde yapabileceğimiz her türlü katkıyı vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Bütün birimlerimizle istek ve taleplerin çözümü noktasında 7/24 çalışıyoruz, üretiyoruz. Tek arzumuz var o da Mamaklıların daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.
Mamak Belediyesi’nde Tam Açık Kapı (TAK) günü yapıldı. Başkan Murat Köse, vatandaşları makamında ağırladı.

Katılımcı yönetim modelini benimseyen; şeffaflık, hesap verebilirlik ve sürekli iletişim ilkeleriyle bütünleşen Mamak Belediyesi Tam Açık Kapı Günü düzenleyerek Mamaklıları Başkan Murat Köse ile bir araya getiriyor.

Başkanlık Makamında düzenlenen Tam Açık Kapı Gününe vatandaşlar yine büyük ilgi gösterdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile görüşme fırsatı bulan Mamaklılar, istek ve önerilerini Mamak Belediye Başkanı’na birebir iletti. Başkan Murat Köse de vatandaşlardan gelen öneri ve istekleri not aldı, çözümler üzerine konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile birebir görüşen vatandaşlar “Tam Açık Kapı” uygulamasını hayata geçiren Başkan Murat Köse’ye teşekkürlerini iletti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kendisini ziyarete gelen çocuklarla yakından ilgilendi, onlara oyuncak hediye etti. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her kesimden vatandaşımızın gelip bizi ziyaret etmesinden son derece memnunuz. İmkanlarımız ölçeğinde yapabileceğimiz her türlü katkıyı vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Bütün birimlerimizle istek ve taleplerin çözümü noktasında 7/24 çalışıyoruz, üretiyoruz. Tek arzumuz var o da Mamaklıların daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.