Başkan Murat Köse Oyunu Ailesi ile Birlikte Kullandı

14.05.2023 - 13:07, Güncelleme: 14.05.2023 - 13:07
 

Başkan Murat Köse Oyunu Ailesi ile Birlikte Kullandı

Mamak’ta Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma heyecanı sabahın ilk saatleri ile birlikte başladı.
Tüm ülkede olduğu gibi Mamak’ta da oy kullanma heyecanı yaşandı. Vatandaşlar, oy kullanma işleminin başladığı ilk saatlerde sandıklara akın etti. Vatandaşlık görevini yapmak için sıraya giren Mamaklılar, bir bir oylarını kullandı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de oy kullanma işlemi için Abidinpaşa’da, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ndeydi. Başkan Murat Köse oy vereceği sandığa kıymetli annesi, müstakbel eşi ve çocukları ile geldi. Başkan Murat Köse: Bugün Milletimizin Kararı Sandığa Yansıyor Oyunu kullanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Huzur içerisinde bir seçim günü yaşarız inşallah. Milletin iradesinin nasıl sandığa yansıdıysa o şekilde çıkması konusunda tüm görevliler gerekeni yapar ve kısa sürede sonuçları alırız. Sandık görevlilerimizin özellikle sonuçları ilçe seçim kuruluna götürmeleri ile inanıyoruz ki Cumhur ittifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu seçimi kazanacak. İnşallah biz de balkon konuşmasında ile Cumhurbaşkanımız ile birlikte olacağız” dedi.
Mamak’ta Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma heyecanı sabahın ilk saatleri ile birlikte başladı.

Tüm ülkede olduğu gibi Mamak’ta da oy kullanma heyecanı yaşandı. Vatandaşlar, oy kullanma işleminin başladığı ilk saatlerde sandıklara akın etti. Vatandaşlık görevini yapmak için sıraya giren Mamaklılar, bir bir oylarını kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de oy kullanma işlemi için Abidinpaşa’da, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ndeydi. Başkan Murat Köse oy vereceği sandığa kıymetli annesi, müstakbel eşi ve çocukları ile geldi.

Başkan Murat Köse: Bugün Milletimizin Kararı Sandığa Yansıyor

Oyunu kullanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Huzur içerisinde bir seçim günü yaşarız inşallah. Milletin iradesinin nasıl sandığa yansıdıysa o şekilde çıkması konusunda tüm görevliler gerekeni yapar ve kısa sürede sonuçları alırız. Sandık görevlilerimizin özellikle sonuçları ilçe seçim kuruluna götürmeleri ile inanıyoruz ki Cumhur ittifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu seçimi kazanacak. İnşallah biz de balkon konuşmasında ile Cumhurbaşkanımız ile birlikte olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.