Başkan Murat Köse Engellilerle Buluştu

Güncel 12.05.2023 - 12:20, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:20
 

Başkan Murat Köse Engellilerle Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Neşet Ertaş Millet Kıraathanesi’nde engelli vatandaşlarla buluştu.
10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısı ile Mamak’ta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Neşet Ertaş Millet Kıraathanesi’nde engelli vatandaşlarla kahvaltılı sohbet programında buluştu. Başkan Murat Köse, engellilerin isteklerini, dileklerini dinledi; sorunlara karşı alınacak çözüm yolları değerlendirildi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli kardeşlerimizin hayatta yerini alması için bir yandan özel eğitimlerimizle desteğimizi verdik, bir yandan da açtığımız Engelsiz Kafelerimizle onların hem iş sahibi olmasını hem de sosyal hayata katılımlarını sağladık. Bundan sonra da engel tanımayan dostlarımıza Güzel Mamak’ta hayatı daha kolay hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Neşet Ertaş Millet Kıraathanesi’nde engelli vatandaşlarla buluştu.

10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısı ile Mamak’ta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Neşet Ertaş Millet Kıraathanesi’nde engelli vatandaşlarla kahvaltılı sohbet programında buluştu.

Başkan Murat Köse, engellilerin isteklerini, dileklerini dinledi; sorunlara karşı alınacak çözüm yolları değerlendirildi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli kardeşlerimizin hayatta yerini alması için bir yandan özel eğitimlerimizle desteğimizi verdik, bir yandan da açtığımız Engelsiz Kafelerimizle onların hem iş sahibi olmasını hem de sosyal hayata katılımlarını sağladık. Bundan sonra da engel tanımayan dostlarımıza Güzel Mamak’ta hayatı daha kolay hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.