BAŞKAN MURAT ERCAN: GENÇLERİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM

Yerel 22.12.2022 - 12:27, Güncelleme: 22.12.2022 - 12:27
 

BAŞKAN MURAT ERCAN: GENÇLERİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUM

Gençler için yaptığı proje ve yatırımlarla takdir toplayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle baş başa olmaya devam ediyor. Her hafta bir okulu ziyaret ederek gençleri dinleyen, onlarla sohbet eden Başkan Ercan’ın bu seferki durağı Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi oldu.
Her zaman gençlerin fikirlerine önem veren ve “Gençlerin hayallerinden ilham alıyorum” diye sık sık belirten Başkan Ercan, bu hafta ‘Gençlerle Baş Başa’ programında Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Hem öğrencileri hem de öğretmenleri dinleyenBaşkan Ercan daha kaliteli bir eğitim için yüz yüze iletişimin gücüne inandığını vurgularken, görüş ve talepleri de özellikle not aldı. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında gençlere bilgi veren Başkan Ercan, “Göreve geldiğimden beri gençlerle iletişimi çok önemsiyorum. Gençlerle Baş Başa programımızı her yıl yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sincan’ın yarınları için gençlerimizin fikirleri çok önemli” dedi. Gençler merak ettikleri soruları Başkan Ercan’a sorma fırsatı buldu. Sokak hayvanlarıyla ilgili talebini ileten bir öğrenciye Başkan Ercan, Sincan Belediyesi’nin Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Murat Ercan ve gençlerin keyifli sohbetinin ardından Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirildi.
Gençler için yaptığı proje ve yatırımlarla takdir toplayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle baş başa olmaya devam ediyor. Her hafta bir okulu ziyaret ederek gençleri dinleyen, onlarla sohbet eden Başkan Ercan’ın bu seferki durağı Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi oldu.

Her zaman gençlerin fikirlerine önem veren ve “Gençlerin hayallerinden ilham alıyorum” diye sık sık belirten Başkan Ercan, bu hafta ‘Gençlerle Baş Başa’ programında Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Hem öğrencileri hem de öğretmenleri dinleyenBaşkan Ercan daha kaliteli bir eğitim için yüz yüze iletişimin gücüne inandığını vurgularken, görüş ve talepleri de özellikle not aldı. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında gençlere bilgi veren Başkan Ercan, “Göreve geldiğimden beri gençlerle iletişimi çok önemsiyorum. Gençlerle Baş Başa programımızı her yıl yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sincan’ın yarınları için gençlerimizin fikirleri çok önemli” dedi.
Gençler merak ettikleri soruları Başkan Ercan’a sorma fırsatı buldu. Sokak hayvanlarıyla ilgili talebini ileten bir öğrenciye Başkan Ercan, Sincan Belediyesi’nin Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaptığı çalışmaları anlattı.

Başkan Murat Ercan ve gençlerin keyifli sohbetinin ardından Şehit Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.