Başkan ile personeli piknikte buluştu

Yerel 01.09.2022 - 11:51, Güncelleme: 01.09.2022 - 11:51
 

Başkan ile personeli piknikte buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediye personellerini piknik organizasyonunda bir araya getirdi.
Basın ve Yayın Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü çalışanları Çamlıdere Aluçdağı Yaylası’nda düzenlenen piknikle nefes aldı.  Çamlıdere mesire alanında düzenlenen piknikte Mamak Belediyesi çalışanları yoğun iş temposuna mola verdi; moral, motivasyon depoladı. İkramlıklarla, eğlence alanları ile piknik organizasyonu belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü. Mamak Belediyesi çalışanları, çocukluklarına döndü. Voleybol, futbol oynayanlar, boğa üstünde durmaya çalışıp rodeo yapanlar… İp atlayanlar da vardı, Musiki Muallim Mektebi’nin kıymetli sanatçılarını türküleriyle halay çekenler de… Bayram yerine dönen piknikte Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Murat Köse, çalışanları ile selamlaştı, sohbet etti, onlara iyi eğlenceler diledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Düzenlediğimiz piknikle çalışanlarımızla bir araya geldik. Sıkı çalışma temposuna ara vererek bol oksijenli doğa harikası bir yaylada güzel bir gün geçirildi. Eylül ayı ile birlikte Güz Sezonu çalışmaları için enerji toplandı” diye konuştu. Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can da piknik alanına gelerek Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye personeline “Çamlıdere’ye Hoşgeldiniz” dedi. Başkan Caner Can, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye çalışanlarına ilçedeki Oyuncak Müzesi, Soba Müzesi ile Doğa ve Hayvan Müzesi’ni gezdirdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye çalışanları Şeyh Ali Semerkandi Hazretleri’nin manevi ikliminde türbe ziyaretinde de bulundu.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediye personellerini piknik organizasyonunda bir araya getirdi.

Basın ve Yayın Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü çalışanları Çamlıdere Aluçdağı Yaylası’nda düzenlenen piknikle nefes aldı. 

Çamlıdere mesire alanında düzenlenen piknikte Mamak Belediyesi çalışanları yoğun iş temposuna mola verdi; moral, motivasyon depoladı. İkramlıklarla, eğlence alanları ile piknik organizasyonu belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü.

Mamak Belediyesi çalışanları, çocukluklarına döndü. Voleybol, futbol oynayanlar, boğa üstünde durmaya çalışıp rodeo yapanlar… İp atlayanlar da vardı, Musiki Muallim Mektebi’nin kıymetli sanatçılarını türküleriyle halay çekenler de…

Bayram yerine dönen piknikte Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Murat Köse, çalışanları ile selamlaştı, sohbet etti, onlara iyi eğlenceler diledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Düzenlediğimiz piknikle çalışanlarımızla bir araya geldik. Sıkı çalışma temposuna ara vererek bol oksijenli doğa harikası bir yaylada güzel bir gün geçirildi. Eylül ayı ile birlikte Güz Sezonu çalışmaları için enerji toplandı” diye konuştu.

Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can da piknik alanına gelerek Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye personeline “Çamlıdere’ye Hoşgeldiniz” dedi. Başkan Caner Can, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye çalışanlarına ilçedeki Oyuncak Müzesi, Soba Müzesi ile Doğa ve Hayvan Müzesi’ni gezdirdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve belediye çalışanları Şeyh Ali Semerkandi Hazretleri’nin manevi ikliminde türbe ziyaretinde de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.