BAŞKAN ERCAN’DAN TATLAR VE ESENLER MAHALLESİNE ZİYARET

Yerel 20.12.2022 - 11:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 11:07
 

BAŞKAN ERCAN’DAN TATLAR VE ESENLER MAHALLESİNE ZİYARET

Vatandaşlarla yüz yüze iletişime büyük önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle mahalle gezerek Sincanlıları dinliyor, gelecek vizyonunu paylaşıyor. Başkan Ercan’ın bu haftaki durağı Tatlar ve Esenler Mahallesi oldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’ın gelecek vizyonu için vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunurken, bir yandan da Sincan’ın geleceği ve yatırımları üzerine projelerini anlatıyor. Bu hafta Tatlar ve Esenler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ercan, mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulundu ziyaretlerde vatandaşın talep ve önerilerine kulak veren Başkan Ercan, ilgili birimlere notlar aldırarak gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Mahalle sakinlerine tek tek ihtiyaçlarını soran Başkan Ercan “Köye yaptığımız hizmetler beni çok mutlu ediyor” dedi. Tatlar ve Esenler Mahallesi sakinleri görüşlerini bizzat Başkan Ercan’a iletebilmenin memnuniyetini dile getirerek, “Bu buluşmalara vesile olan, emeği geçen başta Sayın Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Başkan Ercan ziyaretleri sırasında çocukları da unutmadı. Mahallede bulunan kız ve erkek çocuklara ayrı ayrı hediyeler vererek onları sevindirdi.
Vatandaşlarla yüz yüze iletişime büyük önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle mahalle gezerek Sincanlıları dinliyor, gelecek vizyonunu paylaşıyor. Başkan Ercan’ın bu haftaki durağı Tatlar ve Esenler Mahallesi oldu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’ın gelecek vizyonu için vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunurken, bir yandan da Sincan’ın geleceği ve yatırımları üzerine projelerini anlatıyor. Bu hafta Tatlar ve Esenler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ercan, mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulundu ziyaretlerde vatandaşın talep ve önerilerine kulak veren Başkan Ercan, ilgili birimlere notlar aldırarak gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Mahalle sakinlerine tek tek ihtiyaçlarını soran Başkan Ercan “Köye yaptığımız hizmetler beni çok mutlu ediyor” dedi.

Tatlar ve Esenler Mahallesi sakinleri görüşlerini bizzat Başkan Ercan’a iletebilmenin memnuniyetini dile getirerek, “Bu buluşmalara vesile olan, emeği geçen başta Sayın Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Ercan ziyaretleri sırasında çocukları da unutmadı. Mahallede bulunan kız ve erkek çocuklara ayrı ayrı hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.