BAŞKAN ERCAN'DAN SİNCANLI GENÇLERE BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

Yerel 30.10.2022 - 11:34, Güncelleme: 30.10.2022 - 11:34
 

BAŞKAN ERCAN'DAN SİNCANLI GENÇLERE BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlere verdiği Gençlik Merkezleri sözünü tutmaya devam ediyor. Sincanlı gençlerin kültür, sanat ve sporla iç içe olacağı gençlik merkezlerinden Selçuklu Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Başkan Ercan “Selçuklu Mahallemize ve Sincan'ımıza hayırlı olsun” dedi.
Gençlerin keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedefleyen Sincan Belediyesi, Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek Selçuklu Gençlik Merkezini hizmete açtı. Selçuklu Okçuluk Kursu’nun yanında açılan Gençlik Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Ercan “Okçuluk kursumuz da burada devam ediyor. Gençlik Merkezimiz, gençlerimize yönelik çeşitli kurslarla faaliyet gösterecek inşallah. Her şey gençlerimiz için. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Gençlik merkezlerinde gençler, drama, resim, İngilizce dersleriyle hem eğleniyor hem öğreniyor. Gençler aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerle de bu merkezlerde sosyalleşiyor. KONTENJAN VE YAŞ SINIRI YOK Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenleyecek olan Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması yok. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan merkezler için bir yaş sınırı bulunmuyor.   5 farklı noktada hizmete açılan Gençlik Merkezleri ise şöyle; Selçuklu Mahallesi Gençlik Merkezi, Gökçek Mahallesi Gençlik Merkezi, Yunus Emre Mahallesi Gençlik Merkezi, Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlere verdiği Gençlik Merkezleri sözünü tutmaya devam ediyor. Sincanlı gençlerin kültür, sanat ve sporla iç içe olacağı gençlik merkezlerinden Selçuklu Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Başkan Ercan “Selçuklu Mahallemize ve Sincan'ımıza hayırlı olsun” dedi.

Gençlerin keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedefleyen Sincan Belediyesi, Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek Selçuklu Gençlik Merkezini hizmete açtı. Selçuklu Okçuluk Kursu’nun yanında açılan Gençlik Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Ercan “Okçuluk kursumuz da burada devam ediyor. Gençlik Merkezimiz, gençlerimize yönelik çeşitli kurslarla faaliyet gösterecek inşallah. Her şey gençlerimiz için. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gençlik merkezlerinde gençler, drama, resim, İngilizce dersleriyle hem eğleniyor hem öğreniyor. Gençler aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerle de bu merkezlerde sosyalleşiyor.

KONTENJAN VE YAŞ SINIRI YOK

Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenleyecek olan Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması yok. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan merkezler için bir yaş sınırı bulunmuyor.  


5 farklı noktada hizmete açılan Gençlik Merkezleri ise şöyle;

Selçuklu Mahallesi Gençlik Merkezi, Gökçek Mahallesi Gençlik Merkezi, Yunus Emre Mahallesi Gençlik Merkezi, Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.