Başkan Ercan sokak sokak Sincan’ı geziyor

Yerel 17.07.2023 - 14:20, Güncelleme: 17.07.2023 - 14:20
 

Başkan Ercan sokak sokak Sincan’ı geziyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yoğun programına rağmen vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sincan’ı karış karış gezerek halkın nabzını tutan Başkan Ercan’ın sürpriz ziyaretleri vatandaşın da takdirini topluyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her fırsattaesnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Sincanlıların talep ve önerilerini bizzat dinleyen Başkan Ercan; Tandoğan, İstasyon ve Atatürk mahallelerine ziyarette bulundu. Başkan Ercan ailelerin hoş sohbetine ortak oluyor, çocuklar ve gençlerle ayrıca ilgileniyor. Küçük hediyelerle miniklerin yüzünü güldürüyor; güngörmüşlerin tavsiyelerini de dinlemeye özen gösteriyor. Başkan Murat Ercan esnaf ziyaretlerine de büyük önem veriyor. Esnafın taleplerini dinliyor, belediye çalışmaları hakkında da bilgi veriyor. Esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Murat Ercan kimi zamanda bir tezgâhın başına geçerek müşterilerle ilgileniyor. Dondurmalar Başkan Murat Ercan’dan İstasyon Mahallesinde bir dondurmacıdatezgâhın başına geçen Başkan Murat Ercan’ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Müşterilere külahta dondurma hazırlayan Başkan Ercan, yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yoğun programına rağmen vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sincan’ı karış karış gezerek halkın nabzını tutan Başkan Ercan’ın sürpriz ziyaretleri vatandaşın da takdirini topluyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her fırsattaesnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Sincanlıların talep ve önerilerini bizzat dinleyen Başkan Ercan; Tandoğan, İstasyon ve Atatürk mahallelerine ziyarette bulundu.

Başkan Ercan ailelerin hoş sohbetine ortak oluyor, çocuklar ve gençlerle ayrıca ilgileniyor. Küçük hediyelerle miniklerin yüzünü güldürüyor; güngörmüşlerin tavsiyelerini de dinlemeye özen gösteriyor.

Başkan Murat Ercan esnaf ziyaretlerine de büyük önem veriyor. Esnafın taleplerini dinliyor, belediye çalışmaları hakkında da bilgi veriyor. Esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Murat Ercan kimi zamanda bir tezgâhın başına geçerek müşterilerle ilgileniyor.

Dondurmalar Başkan Murat Ercan’dan

İstasyon Mahallesinde bir dondurmacıdatezgâhın başına geçen Başkan Murat Ercan’ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Müşterilere külahta dondurma hazırlayan Başkan Ercan, yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.