BAŞKAN ERCAN RAMAZAN’DA DA ESNAFIN YANINDA

Yerel 29.03.2023 - 12:06, Güncelleme: 29.03.2023 - 12:06
 

BAŞKAN ERCAN RAMAZAN’DA DA ESNAFIN YANINDA

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ramazan ayının bereketini esnaf ve vatandaşlarla paylaşan Başkan Ercan, iftar öncesi esnafı ziyaret ederken iftarda da bir vatandaşın sofrasına konuk oldu.
Ramazan ayını vatandaşlar iç içe geçirmeye özen gösteren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu yıl da mübarek günlerin bereketini vatandaşlarla paylaşmayı tercih etti. İftar saati öncesinde Sincan Fatih Mahallesi esnafınıziyaret eden Başkan Ercan, esnafa hayırlı iftarlar dilerken kimi dükkânda tezgâhın arkasına geçti kimisinde ise alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Ercan, eşi Emine Ercan ile birliktebir vatandaşın iftar davetine icabet etti. Orucunu Arıcan ailesiyle birlikte açan Başkan Ercan, aileye misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ederken “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik demek. Bu güzellikleri vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Arıcan ailesi, Başkan Ercan’ın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Ercan’a teşekkür etti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ramazan ayının bereketini esnaf ve vatandaşlarla paylaşan Başkan Ercan, iftar öncesi esnafı ziyaret ederken iftarda da bir vatandaşın sofrasına konuk oldu.

Ramazan ayını vatandaşlar iç içe geçirmeye özen gösteren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu yıl da mübarek günlerin bereketini vatandaşlarla paylaşmayı tercih etti. İftar saati öncesinde Sincan Fatih Mahallesi esnafınıziyaret eden Başkan Ercan, esnafa hayırlı iftarlar dilerken kimi dükkânda tezgâhın arkasına geçti kimisinde ise alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Ercan, eşi Emine Ercan ile birliktebir vatandaşın iftar davetine icabet etti.

Orucunu Arıcan ailesiyle birlikte açan Başkan Ercan, aileye misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ederken “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik demek. Bu güzellikleri vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Arıcan ailesi, Başkan Ercan’ın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Ercan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.