Başkan Ercan: Engelleri Birlikte Aşıyoruz

Sağlık 04.12.2023 - 14:45, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:45
 

Başkan Ercan: Engelleri Birlikte Aşıyoruz

Sincan Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel farkındalık yemeği düzenledi. Düzenlenen programda engelli vatandaşlar ve aileleri ağırlanırken, “Umudun Kanatları” ekibi öncülüğünde Filistin için dua edildi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel, Sincan Kültür Evi’nde düzenlenen yemekte engelli bireyler ve aileleriyle buluştu. Murat Ercan program açılış konuşmasındaengelli vatandaşların daha eşit bir hayatta yaşaması için çalışmalarını şekillendirdiğini ifade etti. “Umudun Kanatları” Filistin İçin Dua Etti Kültür Evi’nde gerçekleşen ve Başkan Ercan’ın ev sahipliği yaptığı programa, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Özcan, Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Başkanı Hakan Zengin olmak üzere çok sayıda protokol üyesiyle beraber, engelli birey ve aileleri katıldı.Programda, Sincan Belediyesi’nin engelli bireylerden oluşan “Umudun Kanatları” ekibi öncülüğündeFilistin için dua edildi ve semazen gösterisi sergilendi. Yapılan Çalışmalar Engelli Vatandaşların Sosyal Yaşamının İyileşmesi Yönünde Başkan Ercan, engelli vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam ve toplumsal yaşama katılım gibi temel sorunların çözülmesi, vatandaşların yaşamının en iyi hale getirilmesi için belediye ekipleriyle birlikte titizlikle çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Engelli vatandaşların sosyal hayatta yaşadıkları sıkıntıların tüm insanların ortak sorunu olduğunu ifade eden Murat Ercan “Engelli vatandaşlarımızın rahat bir hayat sürdürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür. Bu anlamdakurumsal hizmetlerin geliştirilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi. “Engelleri Birlikte Aşıyor, Yaşama Ve Sevgiye Duyduğumuz Umudu Çoğaltıyoruz” Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Engelleri birlikte aşıyor, yaşama ve sevgiye duyduğumuz umudu çoğaltıyoruz.”  
Sincan Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel farkındalık yemeği düzenledi. Düzenlenen programda engelli vatandaşlar ve aileleri ağırlanırken, “Umudun Kanatları” ekibi öncülüğünde Filistin için dua edildi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel, Sincan Kültür Evi’nde düzenlenen yemekte engelli bireyler ve aileleriyle buluştu. Murat Ercan program açılış konuşmasında engelli vatandaşların daha eşit bir hayatta yaşaması için çalışmalarını şekillendirdiğini ifade etti.

“Umudun Kanatları” Filistin İçin Dua Etti

Kültür Evi’nde gerçekleşen ve Başkan Ercan’ın ev sahipliği yaptığı programa, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Özcan, Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Başkanı Hakan Zengin olmak üzere çok sayıda protokol üyesiyle beraber, engelli birey ve aileleri katıldı.Programda, Sincan Belediyesi’nin engelli bireylerden oluşan “Umudun Kanatları” ekibi öncülüğündeFilistin için dua edildi ve semazen gösterisi sergilendi.

Yapılan Çalışmalar Engelli Vatandaşların Sosyal Yaşamının İyileşmesi Yönünde

Başkan Ercan, engelli vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam ve toplumsal yaşama katılım gibi temel sorunların çözülmesi, vatandaşların yaşamının en iyi hale getirilmesi için belediye ekipleriyle birlikte titizlikle çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Engelli vatandaşların sosyal hayatta yaşadıkları sıkıntıların tüm insanların ortak sorunu olduğunu ifade eden Murat Ercan Engelli vatandaşlarımızın rahat bir hayat sürdürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür. Bu anlamdakurumsal hizmetlerin geliştirilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

“Engelleri Birlikte Aşıyor, Yaşama Ve Sevgiye Duyduğumuz Umudu Çoğaltıyoruz”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Engelleri birlikte aşıyor, yaşama ve sevgiye duyduğumuz umudu çoğaltıyoruz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.