Başkan Ercan Biçerdövere Bindi, Buğday Biçti

Yerel 21.07.2023 - 12:24, Güncelleme: 21.07.2023 - 12:24
 

Başkan Ercan Biçerdövere Bindi, Buğday Biçti

Sincan’da hasat zamanı geldi, güz mevsiminde ekilen hububat biçilmeye başlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, biçerdövere bindi buğday biçti. Başkan domates tarlasında incelemelerde bulundu, çiftçilerle sohbet etti.
Tarımsal faaliyetlere verdiği destekle çiftçilerin yüzünü güldüren Sincan Belediyesi, hasat zamanında da üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez İlyakut Mahallesinde üreticilerle buluştu. Buğday tarlalarında incelemelerde bulunan Başkan Ercan, biçerdövere binerek ekin biçti, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu. “Çiftçilerimize Desteğe Devam Ediyoruz” Başkan Ercan, “Sincan Ziraat Odası iş birliğiyle Reis tohumu yardımı yaptığımız çiftçilerimizle bir araya geldik. Sürdürülebilir ve verimli bir tarım için çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Domates tarlalarında da incelemelerde bulunmasının ardından Çoğlu Mahallesine geçen Başkan Ercan, vatandaşlarla istişarelerde bulundu, görüş ve önerilerini dinledi.
Sincan’da hasat zamanı geldi, güz mevsiminde ekilen hububat biçilmeye başlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, biçerdövere bindi buğday biçti. Başkan domates tarlasında incelemelerde bulundu, çiftçilerle sohbet etti.

Tarımsal faaliyetlere verdiği destekle çiftçilerin yüzünü güldüren Sincan Belediyesi, hasat zamanında da üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez İlyakut Mahallesinde üreticilerle buluştu. Buğday tarlalarında incelemelerde bulunan Başkan Ercan, biçerdövere binerek ekin biçti, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

“Çiftçilerimize Desteğe Devam Ediyoruz”

Başkan Ercan, “ Sincan Ziraat Odası iş birliğiyle Reis tohumu yardımı yaptığımız çiftçilerimizle bir araya geldik. Sürdürülebilir ve verimli bir tarım için çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Domates tarlalarında da incelemelerde bulunmasının ardından Çoğlu Mahallesine geçen Başkan Ercan, vatandaşlarla istişarelerde bulundu, görüş ve önerilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.