Başkan Demirel’e asfalt teşekkürü

Yerel 15.08.2022 - 12:11, Güncelleme: 15.08.2022 - 12:11
 

Başkan Demirel’e asfalt teşekkürü

Etimesgut Belediyesi tarafından merkez mahallelerde başlatılan asfalt çalışması 30 Ağustos ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Cengiz Kıran ve beraberindeki mahalle sakinleri Başkan Enver Demirel’e mahallede yapılan Asfalt, Kaldırım ve tretuvar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri ve esnaf sokakların çok güzel olduğunu ifade ettiler. Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sabit Koçak ve mahalle sakinlerinden oluşan heyet ise mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı başkan Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Mahalle esnafının ve mahalle sakinlerinin bulunduğu heyet başkan Demirel’e teşekkür ederek çiçek takim etti. Etimesgut genelinde çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Enver Demirel; “Bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Etimesgut Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan sokak ve caddelerde Kaldırım, Tretuvar ve asfalt çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimizde ne eksimizi varsa tamamlıyoruz. Etimesgut’u güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Etimesgut Belediyesi tarafından merkez mahallelerde başlatılan asfalt çalışması 30 Ağustos ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Cengiz Kıran ve beraberindeki mahalle sakinleri Başkan Enver Demirel’e mahallede yapılan Asfalt, Kaldırım ve tretuvar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri ve esnaf sokakların çok güzel olduğunu ifade ettiler.
Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sabit Koçak ve mahalle sakinlerinden oluşan heyet ise mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı başkan Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Mahalle esnafının ve mahalle sakinlerinin bulunduğu heyet başkan Demirel’e teşekkür ederek çiçek takim etti.
Etimesgut genelinde çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Enver Demirel; “Bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Etimesgut Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan sokak ve caddelerde Kaldırım, Tretuvar ve asfalt çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimizde ne eksimizi varsa tamamlıyoruz. Etimesgut’u güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.