Başkan Çetin Mezuniyet Pikniğinde

Yerel 26.08.2022 - 14:08, Güncelleme: 26.08.2022 - 14:08
 

Başkan Çetin Mezuniyet Pikniğinde

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin mezuniyet pikniği davetini geri çevirmedi.
Göreve geldiği günden bu yana çocuklara ve gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla onlara verdiği önemi gözler önüne seren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte cami yetkilileri tarafından organize edilen piknikte çocuklarla bir araya geldi. Mezuniyet etkinliğne katılan Başkan Ertuğrul Çetin, piknikte öğrencilerin arasına karışarak, keyif dolu dakikalar geçirip anı ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çektirdi. ‘‘Çocuklarımızla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyoruz’’ Çocukların enerjilerinin kendilerine güç verdiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin mezuniyet pikniğinde çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyoruz. Onların heyecanı ve mutluluğu bizlere güç veriyor. Dinimizi tanıyan, bilen ve yaşayan çocukların yetiştiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, sağlık dolu, mutluluk dolu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin mezuniyet pikniği davetini geri çevirmedi.

Göreve geldiği günden bu yana çocuklara ve gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla onlara verdiği önemi gözler önüne seren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte cami yetkilileri tarafından organize edilen piknikte çocuklarla bir araya geldi.

Mezuniyet etkinliğne katılan Başkan Ertuğrul Çetin, piknikte öğrencilerin arasına karışarak, keyif dolu dakikalar geçirip anı ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çektirdi.

‘‘Çocuklarımızla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyoruz’’

Çocukların enerjilerinin kendilerine güç verdiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yavuz Sultan Selim Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin mezuniyet pikniğinde çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyoruz. Onların heyecanı ve mutluluğu bizlere güç veriyor. Dinimizi tanıyan, bilen ve yaşayan çocukların yetiştiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, sağlık dolu, mutluluk dolu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.