BAŞKAN BALCI’DAN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Yerel 01.03.2023 - 12:46, Güncelleme: 01.03.2023 - 12:46
 

BAŞKAN BALCI’DAN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağ’a yerleştirilen depremzede aileleri ziyaret etti. Altındağ Belediyesi Konukevi ve Doğantepe Mahallesi’nde bulunan Yaşlılar Evi’ne yerleştirilen depremzedeler, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın sıcak ilgisiyle moral buldu.
Altındağ Belediyesi’nin sevgi dolu yardım eli depremzede vatandaşlara uzanmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi ile Doğantepe Mahallesi’nde bulunan Yaşlılar Evi’ne yerleştirilen depremzede vatandaşlarla, yakından ilgileniliyor. Başkan Asım Balcı’nın da ziyaret ettiği depremzede aileler, yeni evlerine alışmaya çalışıyor. “DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRMELİYİZ” Altındağ Belediyesi’nin ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Yapılan tüm yardımlar bölgedeki hayatı biraz olsun rahatlatıyor, orada kalanların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Depremzede vatandaşlarımıza ilgimizi ve desteğimizi sürdürmeliyiz. Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Başka şehirlerde yeni bir hayat kurmaya, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorlar. Altındağ Belediyesi olarak daima yanlarındayız… Bizim evimiz, onların evi…” dedi. “BURASI ONLARIN EVİ” Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara; giyim, gıda, hijyen malzemesi, kömür, barınma ve sıcak yemek desteği sağladıklarını ifade eden Başkan Balcı, “Hasta ve Hasta Yakınları Konukevimiz ile Yaşlılar Evimize yerleştirdiğimiz deprem mağduru vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyorum, kendilerine moral vermeye çalışıyoruz. Burası artık onların evi… Alıştıkları evlerini, düzenlerini sağlayamasak da, biraz olsun yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağ’a yerleştirilen depremzede aileleri ziyaret etti. Altındağ Belediyesi Konukevi ve Doğantepe Mahallesi’nde bulunan Yaşlılar Evi’ne yerleştirilen depremzedeler, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın sıcak ilgisiyle moral buldu.

Altındağ Belediyesi’nin sevgi dolu yardım eli depremzede vatandaşlara uzanmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi ile Doğantepe Mahallesi’nde bulunan Yaşlılar Evi’ne yerleştirilen depremzede vatandaşlarla, yakından ilgileniliyor. Başkan Asım Balcı’nın da ziyaret ettiği depremzede aileler, yeni evlerine alışmaya çalışıyor.

“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRMELİYİZ”

Altındağ Belediyesi’nin ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Yapılan tüm yardımlar bölgedeki hayatı biraz olsun rahatlatıyor, orada kalanların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Depremzede vatandaşlarımıza ilgimizi ve desteğimizi sürdürmeliyiz. Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Başka şehirlerde yeni bir hayat kurmaya, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorlar. Altındağ Belediyesi olarak daima yanlarındayız… Bizim evimiz, onların evi…” dedi.

“BURASI ONLARIN EVİ”

Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara; giyim, gıda, hijyen malzemesi, kömür, barınma ve sıcak yemek desteği sağladıklarını ifade eden Başkan Balcı, “Hasta ve Hasta Yakınları Konukevimiz ile Yaşlılar Evimize yerleştirdiğimiz deprem mağduru vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyorum, kendilerine moral vermeye çalışıyoruz. Burası artık onların evi… Alıştıkları evlerini, düzenlerini sağlayamasak da, biraz olsun yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.