Basın İlan Kurumu'nun patentli sistemi BİK ANALİTİK

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.01.2024 - 11:44, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:44
 

Basın İlan Kurumu'nun patentli sistemi BİK ANALİTİK

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından kendi imkânlarıyla geliştirilen BİK Analitik ölçüm sistemi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi...
Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan yayımı alanındaki faaliyetleriyle ilgili olarak geliştirdiği BİK Analitik yazılımının marka tescil belgesi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylandı. 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 24 Ocak 2024 tarihinde 35, 38 ve 42 numaralı mal ve hizmet sınıflarında onaylanan BİK Analitik markası, başvurunun yapıldığı 15 Eylül 2023 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle koruma altına alındı. BİK ANALİTİK ÖLÇÜM SİSTEMİ İLE İLK VERİ AKIŞI HAZİRAN 2023'TE BAŞLADI Geçtiğimiz yıl şubat ayında Basın İlan Kurumu tarafından kendi imkânlarıyla geliştirilen BİK Analitik ölçüm sistemi, haziran ayında ilk veri akışını almış ve temmuz ayında gerçekleştirilen çok yönlü kontrol ve güvenilirlik testlerinden başarıyla geçmiştir. 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren BİK Analitik, Basın İlan Kurumu'nun görev alanındaki tüm internet haber sitelerini 7/24 esasına bağlı olarak kesintisiz bir şekilde takip ederek elde ettiği verileri ilgili birim müdürlüklerinin ekranlarına aktarmaktadır. Bu sistem, resmi ilan yayımlama hakkı kazanan ve bekleme sürecinde bulunan yaklaşık 450 internet haber sitesinin trafiklerini ölçümleyerek önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından kendi imkânlarıyla geliştirilen BİK Analitik ölçüm sistemi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi...

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan yayımı alanındaki faaliyetleriyle ilgili olarak geliştirdiği BİK Analitik yazılımının marka tescil belgesi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylandı. 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 24 Ocak 2024 tarihinde 35, 38 ve 42 numaralı mal ve hizmet sınıflarında onaylanan BİK Analitik markası, başvurunun yapıldığı 15 Eylül 2023 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle koruma altına alındı.

BİK ANALİTİK ÖLÇÜM SİSTEMİ İLE İLK VERİ AKIŞI HAZİRAN 2023'TE BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl şubat ayında Basın İlan Kurumu tarafından kendi imkânlarıyla geliştirilen BİK Analitik ölçüm sistemi, haziran ayında ilk veri akışını almış ve temmuz ayında gerçekleştirilen çok yönlü kontrol ve güvenilirlik testlerinden başarıyla geçmiştir.

1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren BİK Analitik, Basın İlan Kurumu'nun görev alanındaki tüm internet haber sitelerini 7/24 esasına bağlı olarak kesintisiz bir şekilde takip ederek elde ettiği verileri ilgili birim müdürlüklerinin ekranlarına aktarmaktadır. Bu sistem, resmi ilan yayımlama hakkı kazanan ve bekleme sürecinde bulunan yaklaşık 450 internet haber sitesinin trafiklerini ölçümleyerek önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.