Balıkesir, Travelexpo’nun gözde şehirlerinden oldu

Güncel 19.11.2023 - 12:47, Güncelleme: 19.11.2023 - 12:51
 

Balıkesir, Travelexpo’nun gözde şehirlerinden oldu

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Servet Camgöz ve ekibi, Ankara’daki Turizm Fuarında Balıkesir’i tanıtmak için yoğun bir faaliyet gösteriyor.
ANKHABER ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, hem Başkentin hem de turistik değerleri büyük şehirlerin potansiyelini sergilediği bir platforma dönüştü. BALIKESİR’İN TANITIMI… Güzel ülkemizin cennet köşelerinden Balıkesir de Fuarda yerini alan kentler arasındaydı. Ankara'nın etkin ve saygın derneklerinden, Başkent Ankara Meclisi Üyesi, Başkentte yaşayan Balıkesirlilerin tek derneği olan Ankara Balıkesirliler Derneği, Balıkesir'in tanıtımına katkıda bulunmak için yıllardır özveriyle çalışıyor. Dernek, ATO’daki Fuarda 4 gün boyunca Balıkesir'in tanıtımını yaptı. Gönüllülük esası ile yürütülen faaliyetlerle, her gün binlerce ziyaretçiye Balıkesir'in değerleri ve iki denizde kıyısı bulunan istisna bir güzellik beldesi olduğu anlatıldı. SERVET CAMGÖZ’ÜN DEĞERLENDİRMESİ Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Servet Camgöz, "Balıkesir’imiz iki denizde kıyısı olan, doğal güzellikleriyle, sahilleriyle, dağlarıyla, kaplıcalarıyla istisna bir şehirdir. Bu güzel memleketimizin adını iyiliklerle, güzelliklerle her yere duyurmak, saygın ortamlarda, fuarlarda tanıtmak için yıllardır yaptığımız gibi asıl görevlerimizden saydık. Tüm üyelerimizle 4 gün boyunca gönüllü olarak standımızdaydık" dedi. TEŞEKKÜR VE DAVET… Tanıtım faaliyetlerinde, öğrencilerin de boş zamanlarında görev aldığını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz, “Çok güzel bir etkinlik. Düşünen, organize eden başta ATO Başkanı Sayın Gürsel Baran ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz olmak üzere emeği geçenleri kutluyoruz” dedi. Başkan Camgöz, tüm hemşehrilerini Sağlık-1 Sokaktaki dernek merkezine davet etti.
Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Servet Camgöz ve ekibi, Ankara’daki Turizm Fuarında Balıkesir’i tanıtmak için yoğun bir faaliyet gösteriyor.

ANKHABER

ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, hem Başkentin hem de turistik değerleri büyük şehirlerin potansiyelini sergilediği bir platforma dönüştü.

BALIKESİR’İN TANITIMI…

Güzel ülkemizin cennet köşelerinden Balıkesir de Fuarda yerini alan kentler arasındaydı.

Ankara'nın etkin ve saygın derneklerinden, Başkent Ankara Meclisi Üyesi, Başkentte yaşayan Balıkesirlilerin tek derneği olan Ankara Balıkesirliler Derneği, Balıkesir'in tanıtımına katkıda bulunmak için yıllardır özveriyle çalışıyor.

Dernek, ATO’daki Fuarda 4 gün boyunca Balıkesir'in tanıtımını yaptı.

Gönüllülük esası ile yürütülen faaliyetlerle, her gün binlerce ziyaretçiye Balıkesir'in değerleri ve iki denizde kıyısı bulunan istisna bir güzellik beldesi olduğu anlatıldı.

SERVET CAMGÖZ’ÜN DEĞERLENDİRMESİ

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Servet Camgöz, "Balıkesir’imiz iki denizde kıyısı olan, doğal güzellikleriyle, sahilleriyle, dağlarıyla, kaplıcalarıyla istisna bir şehirdir. Bu güzel memleketimizin adını iyiliklerle, güzelliklerle her yere duyurmak, saygın ortamlarda, fuarlarda tanıtmak için yıllardır yaptığımız gibi asıl görevlerimizden saydık. Tüm üyelerimizle 4 gün boyunca gönüllü olarak standımızdaydık" dedi.

TEŞEKKÜR VE DAVET…

Tanıtım faaliyetlerinde, öğrencilerin de boş zamanlarında görev aldığını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz, “Çok güzel bir etkinlik. Düşünen, organize eden başta ATO Başkanı Sayın Gürsel Baran ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz olmak üzere emeği geçenleri kutluyoruz” dedi. Başkan Camgöz, tüm hemşehrilerini Sağlık-1 Sokaktaki dernek merkezine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.