BAKAP cennetinde 'Mucizeler Sirki'

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.01.2024 - 19:55, Güncelleme: 22.01.2024 - 19:55
 

BAKAP cennetinde 'Mucizeler Sirki'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan BAKAP, tatile giren minik öğrencileri Mucizeler Sirki ile buluşturdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta yarıyıl tatiline giren Başkentli minikler için dopdolu bir eğlence programı düzenliyor. Bu özel etkinlik kapsamında, BAKAP, Mucizeler Sirki'ne ev sahipliği yaparak çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Tatilin ilk gününde eğlenceli anlar yaşayan çocukları yalnız bırakmayan ABB Başkanı Mansur Yavaş, onlara bir motivasyon mesajı vererek, "Çalışarak elde edilen beceriler, bu sirkte sergilenen gösteriler gibi bir sürecin ürünüdür. Arzu ettiğiniz alanda başarıya ulaşmak için çabaladığınızda, neler başarabileceğinizi fark edeceksiniz" dedi. BAKAP'ın ev sahipliği yaptığı Mucizeler Sirki, hayvanlar olmadan eğlenceli bir atmosfer sunuyor. Isıtmalı dev sirk çadırında gerçekleşen gösteriler, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada deneyimleme fırsatı tanıyor. MANSUR YAVAŞ: DOĞANIN TADINI ÇIKARACAKSINIZ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Mucizeler Sirki'nde çocuklarla buluştu. Yavaş, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, BAKAP'ın Türkiye'nin tek ve en büyük tarım ve rekreasyon alanı olduğunu vurgulayarak, "Buraya ailelerinizle birlikte gelip, doğanın tadını çıkaracaksınız. Çocuklar artık sebzelerin ve meyvelerin nasıl yetiştiğini yerinde görecekler. Aileleriyle birlikte dut toplamaya gelecekler ve burada tarımın inceliklerini öğrenecekler. Aynı zamanda bungalov evlerde konaklayarak, domates ekmeyi bizzat elleriyle deneyimleyecekler. BAKAP, tam anlamıyla bir tarım, rekreasyon ve eğlence cenneti olacak" şeklinde konuştu. Başkan Yavaş, çocuklara müjdeli bir haber de vererek, "Atatürk Orman Çiftliği içinde kısa süre içinde hizmete girecek Dijital Hayvanat Bahçesi'ni hazırladık. Bu alan, çocuklarımızın tatillerini geçirebilecekleri kalıcı bir eğlence noktası olacak" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan BAKAP, tatile giren minik öğrencileri Mucizeler Sirki ile buluşturdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta yarıyıl tatiline giren Başkentli minikler için dopdolu bir eğlence programı düzenliyor. Bu özel etkinlik kapsamında, BAKAP, Mucizeler Sirki'ne ev sahipliği yaparak çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Tatilin ilk gününde eğlenceli anlar yaşayan çocukları yalnız bırakmayan ABB Başkanı Mansur Yavaş, onlara bir motivasyon mesajı vererek, "Çalışarak elde edilen beceriler, bu sirkte sergilenen gösteriler gibi bir sürecin ürünüdür. Arzu ettiğiniz alanda başarıya ulaşmak için çabaladığınızda, neler başarabileceğinizi fark edeceksiniz" dedi.

BAKAP'ın ev sahipliği yaptığı Mucizeler Sirki, hayvanlar olmadan eğlenceli bir atmosfer sunuyor. Isıtmalı dev sirk çadırında gerçekleşen gösteriler, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada deneyimleme fırsatı tanıyor.

MANSUR YAVAŞ: DOĞANIN TADINI ÇIKARACAKSINIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Mucizeler Sirki'nde çocuklarla buluştu. Yavaş, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, BAKAP'ın Türkiye'nin tek ve en büyük tarım ve rekreasyon alanı olduğunu vurgulayarak, "Buraya ailelerinizle birlikte gelip, doğanın tadını çıkaracaksınız. Çocuklar artık sebzelerin ve meyvelerin nasıl yetiştiğini yerinde görecekler. Aileleriyle birlikte dut toplamaya gelecekler ve burada tarımın inceliklerini öğrenecekler. Aynı zamanda bungalov evlerde konaklayarak, domates ekmeyi bizzat elleriyle deneyimleyecekler. BAKAP, tam anlamıyla bir tarım, rekreasyon ve eğlence cenneti olacak" şeklinde konuştu.

Başkan Yavaş, çocuklara müjdeli bir haber de vererek, "Atatürk Orman Çiftliği içinde kısa süre içinde hizmete girecek Dijital Hayvanat Bahçesi'ni hazırladık. Bu alan, çocuklarımızın tatillerini geçirebilecekleri kalıcı bir eğlence noktası olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.