Aytaç Bingöl’ün vefat eden babası Ahmet Bingöl toprağa verildi

Yerel 25.08.2022 - 11:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 11:36
 

Aytaç Bingöl’ün vefat eden babası Ahmet Bingöl toprağa verildi

ANKHABER Ankara’da faaliyet gösteren ve önemli hemşehri sivil toplum kuruluşlarından biri olan Keçiören Yozgatlılar Derneği’nin Başkanı Aytaç Bingöl’ün vefat eden babası Ahmet Bingöl toprağa verildi.
Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl, acı haberi aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası Ahmet Bingöl'ün Almanya’da vefat ettiğini duyurdu. Aytaç Bingöl, duyurusunda, “Almanya’da ikamet eden canım babam Ahmet Bingöl vefat etmiştir. Rabbim mekanını cennet, peygamber efendimize komşu eylesin” dedi. Merhum, Ahmet Bingöl kılınan cenaze namazının ardından Çayıralan'ın Çokradan kasabasında toprağa verildi. Defin işleminin ardından bir paylaşımda daha bulunan Aytaç Bingöl, “Allah’ım biz evlatları olarak babamdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babamı Cennetinde kabul eyle Rabbim.” ifadelerini kullandı. ANKHABER Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl ve ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.
ANKHABER Ankara’da faaliyet gösteren ve önemli hemşehri sivil toplum kuruluşlarından biri olan Keçiören Yozgatlılar Derneği’nin Başkanı Aytaç Bingöl’ün vefat eden babası Ahmet Bingöl toprağa verildi.

Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl, acı haberi aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası Ahmet Bingöl'ün Almanya’da vefat ettiğini duyurdu.

Aytaç Bingöl, duyurusunda, “Almanya’da ikamet eden canım babam Ahmet Bingöl vefat etmiştir. Rabbim mekanını cennet, peygamber efendimize komşu eylesin” dedi.

Merhum, Ahmet Bingöl kılınan cenaze namazının ardından Çayıralan'ın Çokradan kasabasında toprağa verildi.

Defin işleminin ardından bir paylaşımda daha bulunan Aytaç Bingöl, “Allah’ım biz evlatları olarak babamdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babamı Cennetinde kabul eyle Rabbim.” ifadelerini kullandı.

ANKHABER Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl ve ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.