Aytaç Bingöl, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına yeniden seçildi

Yerel 25.12.2022 - 18:38, Güncelleme: 25.12.2022 - 18:38
 

Aytaç Bingöl, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına yeniden seçildi

Tek liste ile gidilen Genel Kurulda, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına yeniden Aytaç Bingöl seçildi.
ANKHABER Keçiören Yozgatlılar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda, Aytaç Bingöl yeniden başkanlığa seçildi. Aytaç Bingöl, ANKHABER’e yaptığı açıklamada Genel Kurulu şöyle değerlendirdi: “Genel Kurulumuzu 24 Aralık’ta yeterli delege katılımıyla gerçekleştirdik. Hemşehrilerimin isteği üzerine tekrardan aday oldum ve güven tazeleyerek seçildim. Genel kurulumuza katılım sağlayan tüm delegelerimize, tüm hemşehrilerimize, tüm dostlarımıza şahsım ve yönetimin adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bugünden sonra da sevdamız mücadelemiz Yozgat için çalışmaya devam edeceğimizin teminatını veriyorum.”
Tek liste ile gidilen Genel Kurulda, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına yeniden Aytaç Bingöl seçildi.

ANKHABER

Keçiören Yozgatlılar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Genel Kurulda, Aytaç Bingöl yeniden başkanlığa seçildi.

Aytaç Bingöl, ANKHABER’e yaptığı açıklamada Genel Kurulu şöyle değerlendirdi:

“Genel Kurulumuzu 24 Aralık’ta yeterli delege katılımıyla gerçekleştirdik. Hemşehrilerimin isteği üzerine tekrardan aday oldum ve güven tazeleyerek seçildim.

Genel kurulumuza katılım sağlayan tüm delegelerimize, tüm hemşehrilerimize, tüm dostlarımıza şahsım ve yönetimin adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bugünden sonra da sevdamız mücadelemiz Yozgat için çalışmaya devam edeceğimizin teminatını veriyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.