Ayhan Çelik, Yerköy Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı

Yerel 23.11.2023 - 10:36, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:36
 

Ayhan Çelik, Yerköy Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinin tanınmış iş insanlarından Ayhan Çelik, Yerköy Belediye Başkanı olmak için bir kez daha aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Yerköy Çelikler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ve kısa adı YOGİSAD Yozgat Genç Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı olan Ayhan Çelik, AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığına giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı formunu teşkilat başkanı Hacı Dereli’ye verdi. Bundan önceki genel milletvekilliği ve Belediye seçimlerinde Yozgat milletvekilliği ve Yerköy Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ayhan Çelik’in bu kez adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. İş adamı Çelik, adaylık başvurusuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Partimizin ilkesi doğrultusunda, Yerköy ilçemize daha etkin ve kapsamlı hizmet sunmak amacıyla aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde, halkımızın beklentilerine yanıt verecek projeleri hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım. İş dünyasında elde ettiğim tecrübeleri, Yerköy’ün kalkınması ve gelişmesi için seferber edeceğim. Hemşehrilerimizin refahı için, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Yerköy Belediyesi’ni daha ileriye taşımak için buradayım” Ak Parti Yerköy ilçe başkanı Hacı Dereli ise Ayhan Çelik’in aday adaylığı başvurusu dilekçesini aldıktan sonra yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Yerköy’ün kalkınmasına katkı sağlayacak, deneyimli ve vizyon sahibi aday adaylarımızın başvuruları bizleri mutlu ediyor. Partimizin birlik ve beraberlik içinde Yerköy’e daha iyi hizmet etme gayretinde olduğunu biliyoruz. Aday adayımız Ayhan Çelik’e başvurusu için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” Kaynak: Yozgat Gazetesi
Yozgat’ın Yerköy ilçesinin tanınmış iş insanlarından Ayhan Çelik, Yerköy Belediye Başkanı olmak için bir kez daha aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yerköy Çelikler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ve kısa adı YOGİSAD Yozgat Genç Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı olan Ayhan Çelik, AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığına giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı formunu teşkilat başkanı Hacı Dereli’ye verdi.

Bundan önceki genel milletvekilliği ve Belediye seçimlerinde Yozgat milletvekilliği ve Yerköy Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ayhan Çelik’in bu kez adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

İş adamı Çelik, adaylık başvurusuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Partimizin ilkesi doğrultusunda, Yerköy ilçemize daha etkin ve kapsamlı hizmet sunmak amacıyla aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde, halkımızın beklentilerine yanıt verecek projeleri hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım.

İş dünyasında elde ettiğim tecrübeleri, Yerköy’ün kalkınması ve gelişmesi için seferber edeceğim. Hemşehrilerimizin refahı için, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Yerköy Belediyesi’ni daha ileriye taşımak için buradayım”

Ak Parti Yerköy ilçe başkanı Hacı Dereli ise Ayhan Çelik’in aday adaylığı başvurusu dilekçesini aldıktan sonra yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Yerköy’ün kalkınmasına katkı sağlayacak, deneyimli ve vizyon sahibi aday adaylarımızın başvuruları bizleri mutlu ediyor. Partimizin birlik ve beraberlik içinde Yerköy’e daha iyi hizmet etme gayretinde olduğunu biliyoruz. Aday adayımız Ayhan Çelik’e başvurusu için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz”

Kaynak: Yozgat Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.