ATO’dan hem ziyaret hem ticaret ve bir talep

Ekonomi 05.08.2022 - 10:25, Güncelleme: 05.08.2022 - 10:30
 

ATO’dan hem ziyaret hem ticaret ve bir talep

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Hamza Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Ankara Ticaret Odası’nın çalışmaları ile üyelerinin gündeminde yer alan konular ele alındı.
ATO Başkanı Baran’a,ATO Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Çetinkaya, ATO Bütçe ve Hesapları İnceleme Komisyonu ve 65 No’lu Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Dr. Hüseyin Özerile Komite ÜyesiGürkan Çorbacı’nın eşlik ettiği ziyarette, Ankara Vali Yardımcısı-Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Murat Soylu ve TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer de yer aldı. Ziyarette yaptığı konuşmada, Başkent’ten yurt dışına direkt uçuşların önemine dikkat çeken Baran, konuyla ilgili yaptıkları çalışmaları aktardı.Baran,“Ticaretin de turizmin de gelişmesi için direkt uçuş sayısını arttırmalıyız.Üniversite kenti, ticaretin, sanayinin, savunma sanayi ve sağlık turizminin merkezi olarak yurt dışına direkt uçuş sayımızı artırdığımızda Başkentimizi küresel ekonomi liginde daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin de aralarında yer aldığı ATO üyelerinin gündemindeki görüş ve önerilerin ele alındığı ziyarette,DHMİ Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Demir,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Hamza Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Ankara Ticaret Odası’nın çalışmaları ile üyelerinin gündeminde yer alan konular ele alındı.

ATO Başkanı Baran’a, ATO Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Çetinkaya, ATO Bütçe ve Hesapları İnceleme Komisyonu ve 65 No’lu Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Dr. Hüseyin Özerile Komite ÜyesiGürkan Çorbacı’nın eşlik ettiği ziyarette, Ankara Vali Yardımcısı-Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Murat Soylu ve TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer de yer aldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Başkent’ten yurt dışına direkt uçuşların önemine dikkat çeken Baran, konuyla ilgili yaptıkları çalışmaları aktardı.Baran,“Ticaretin de turizmin de gelişmesi için direkt uçuş sayısını arttırmalıyız.Üniversite kenti, ticaretin, sanayinin, savunma sanayi ve sağlık turizminin merkezi olarak yurt dışına direkt uçuş sayımızı artırdığımızda Başkentimizi küresel ekonomi liginde daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin de aralarında yer aldığı ATO üyelerinin gündemindeki görüş ve önerilerin ele alındığı ziyarette, DHMİ Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Demir,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.