ATO BAŞKANI BARAN,TİCARET ODALARI KONSEY BAŞKANLIĞI GÖREVİNE YENİDEN SEÇİLDİ

Ekonomi 02.06.2023 - 17:18, Güncelleme: 02.06.2023 - 17:18
 

ATO BAŞKANI BARAN,TİCARET ODALARI KONSEY BAŞKANLIĞI GÖREVİNE YENİDEN SEÇİLDİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nun ardından yapılan seçimlerde TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevine yeniden seçildi.
79’uncu Genel Kurulu’nu tamamlayan TOBB’da oluşan Ticaret Odaları Konseyi, gerçekleştirdiği ilk toplantıda tek aday olan Gürsel Baran’ı Konsey Başkanı olarak seçti. Toplantıda, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de Başkan Yardımcısı olarak seçildi. ATO Başkanı Gürsel Baran, iş dünyası temsilcilerinin oylarıyla Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı’naikinci kez seçilmekten büyük onur duyduğunu belirterek, “Çatı kuruluşumuz TOBB bünyesinde Konsey Üyesi arkadaşlarımızla birlikte istişare halinde ticaret hayatımızın sorunlarına çözüm bulmak, gelişimine katkı sağlamak hedefiyle yola devam edeceğiz” dedi. Baran, TOBB Genel Kurulu’nda Başkanlık görevine yeniden seçilen M. RifatHisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Konsey Başkanları ve üyelerini de kutlayarak, “Türkiye’miz için hep birliktebaşarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.   -TİCARET ODALARI KONSEYİ-   Ticaret Odaları Konseyi, bağlı ticaret odalarından gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak,iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri Odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, Odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmenin de aralarında yer aldığı görevler yürütüyor.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nun ardından yapılan seçimlerde TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

79’uncu Genel Kurulu’nu tamamlayan TOBB’da oluşan Ticaret Odaları Konseyi, gerçekleştirdiği ilk toplantıda tek aday olan Gürsel Baran’ı Konsey Başkanı olarak seçti. Toplantıda, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, iş dünyası temsilcilerinin oylarıyla Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı’naikinci kez seçilmekten büyük onur duyduğunu belirterek, “Çatı kuruluşumuz TOBB bünyesinde Konsey Üyesi arkadaşlarımızla birlikte istişare halinde ticaret hayatımızın sorunlarına çözüm bulmak, gelişimine katkı sağlamak hedefiyle yola devam edeceğiz” dedi.

Baran, TOBB Genel Kurulu’nda Başkanlık görevine yeniden seçilen M. RifatHisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Konsey Başkanları ve üyelerini de kutlayarak, “Türkiye’miz için hep birliktebaşarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

-TİCARET ODALARI KONSEYİ-

 

Ticaret Odaları Konseyi, bağlı ticaret odalarından gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak,iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri Odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, Odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmenin de aralarında yer aldığı görevler yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.