ATO Başkanı Baran’den, Cumhuriyet'in 100’üncü Yılı Kutlaması

Güncel 27.10.2023 - 11:30, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:30
 

ATO Başkanı Baran’den, Cumhuriyet'in 100’üncü Yılı Kutlaması

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk milletinin kahramanlık destanı yazdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu ifade ederek, “Milli mücadele ruhunu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için de harekete geçiren Türk milleti azmiyle, birlik ve beraberliğiyle 100 yılda Türkiye Cumhuriyeti’ni gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke durumuna taşıdı” dedi.
Genç Cumhuriyet’in ekonomik gelişiminde rol üstlenen, Cumhuriyet ile yaşıt Ankara Ticaret Odası’nın da 100’üncü yılı olduğunu kaydeden ATO Başkanı Baran, “Milli Mücadelemizin son kalesi, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da teknolojiyi ticaretle buluşturuyor, dünyadaki her bir yeniliğin ülkemize ve şehrimize taşınmasına öncülük ediyoruz” dedi. ATO Başkanı Baran,Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Türk milletinin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahramanlık destanı yazdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu ifade eden Baran,Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir gururla karşıladıklarını belirtti. Baran, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyet, Türk milletinin yokluklar içinde gösterdiği azim ve inancın, şanlı mücadelesi ile yeniden dirilişinin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan Türk milleti, milli mücadele ruhunu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için de harekete geçirerek, azmiyle, birlik ve beraberliğiyle100 yılda Türkiye Cumhuriyeti’ni gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülkedurumuna getirmiştir. Cumhuriyetimiz ile yaşıt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti’nin Ticaret Odası olmanın sorumluluğu içinde, asırlık geçmişimizin geleneğiyle ticaretin mührünü gelecek yüzyıllarımıza da vurmak için çalışıyoruz. Milli Mücadelemizin son kalesi, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da teknolojiyi ticaretle buluşturuyor, dünyadaki her bir yeniliğin ülkemize ve şehrimize taşınmasınaöncülük ediyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanımız için milli mücadeleden bu yana can veren tüm şehitlerimize minnetimizi unutmuyor, bu toprakların canla kanla vatan haline getirildiğini bir an için aklımızdan çıkarmadan Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz.Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyorum.”  
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk milletinin kahramanlık destanı yazdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu ifade ederek, “Milli mücadele ruhunu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için de harekete geçiren Türk milleti azmiyle, birlik ve beraberliğiyle 100 yılda Türkiye Cumhuriyeti’ni gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke durumuna taşıdı” dedi.

Genç Cumhuriyet’in ekonomik gelişiminde rol üstlenen, Cumhuriyet ile yaşıt Ankara Ticaret Odası’nın da 100’üncü yılı olduğunu kaydeden ATO Başkanı Baran, “Milli Mücadelemizin son kalesi, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da teknolojiyi ticaretle buluşturuyor, dünyadaki her bir yeniliğin ülkemize ve şehrimize taşınmasına öncülük ediyoruz” dedi.

ATO Başkanı Baran,Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Türk milletinin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahramanlık destanı yazdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu ifade eden Baran,Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir gururla karşıladıklarını belirtti.

Baran, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyet, Türk milletinin yokluklar içinde gösterdiği azim ve inancın, şanlı mücadelesi ile yeniden dirilişinin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan Türk milleti, milli mücadele ruhunu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için de harekete geçirerek, azmiyle, birlik ve beraberliğiyle100 yılda Türkiye Cumhuriyeti’ni gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülkedurumuna getirmiştir. Cumhuriyetimiz ile yaşıt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti’nin Ticaret Odası olmanın sorumluluğu içinde, asırlık geçmişimizin geleneğiyle ticaretin mührünü gelecek yüzyıllarımıza da vurmak için çalışıyoruz. Milli Mücadelemizin son kalesi, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da teknolojiyi ticaretle buluşturuyor, dünyadaki her bir yeniliğin ülkemize ve şehrimize taşınmasınaöncülük ediyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanımız için milli mücadeleden bu yana can veren tüm şehitlerimize minnetimizi unutmuyor, bu toprakların canla kanla vatan haline getirildiğini bir an için aklımızdan çıkarmadan Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz.Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.