ATO Başkanı Baran: Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız

Ekonomi 17.06.2022 - 11:00, Güncelleme: 17.06.2022 - 11:11
 

ATO Başkanı Baran: Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız

ATO Başkanı Gürsel Baran: Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız ve başarılarıyla gurur duyduğumuz markalarımız...
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara’nın ticaretini, sağlık, kongre ve fuar başta olmak üzere turizmini, ihracatını özetle ekonomisini geliştirmek için direkt uçuşların önemini her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız ve başarılarıyla gurur duyduğumuz markalarımız. Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılında, Başkent’in dünyanın dört bir yanına direkt uçuşlarla bağlanması ortak hedefimiz” diye konuştu.  SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Türkiye Satış Kıdemli Müdürü Ece Şenev ve Ege Bölgesi ve Ankara Satış Müdürü Eray Mert ile birlikteATO Başkanı Baran’ı makamında ziyaret etti. SunExpress hakkında bilgi veren Çalışkan, Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa Hava Yolu Şirketi’nin ortaklığı ile kurulan ve 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren SunExpress’in pandeminin havacılık sektörü üzerinde devam eden etkilerine rağmen 2021 yılını kârlılıkla tamamladığını, 2022 yılında ise 10 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi.  ATO BAŞKANI BARAN’IN ÇAĞRISINA CEVAP Antalya merkezli hizmet veren bir hava yolu şirketi olarak, ATO Başkanı Gürsel Baran’ın Ankara’dan direkt uçuş konusundaki çağrılarına cevap verdiklerini kaydedenÇalışkan, “Ankara’dan dünyaya direkt uçuş konusundaki çağrılarınız doğrultusunda Anadolu’dan Avrupa uçuşlarını artırdık. Şu anda Ankara’dan Amsterdam (Hollanda), Brüksel (Belçika), Düsseldorf (Almanya), Frankfurt (Almanya), Hannover (Almanya), Köln (Almanya), Kopenhag (Danimarka), Londra/Luton (Birleşik Krallık), Münih (Almanya), Stuttgart (Almanya), Viyana (Avusturya), Zürih (İsviçre) olmak üzere 12 noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz” dedi. Çalışkan, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımızın önemli bir kısmını Ankara’ya taşıyoruz, memleketlerine ve sevdiklerine kavuşabilmelerini sağlıyoruz. Buradaki sanayicimizi, tüccarımızı, bürokratımızı da Avrupa’ya uçurmak istiyoruz” diye konuştu. “THY, ANADOLUJET VE SUNEXPRESS ANA TAŞIYICIMIZ” ATO Başkanı Gürsel Baran da ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara’nın ticaretini, sağlık, kongre ve fuar başta olmak üzere turizmini, ihracatını özetle ekonomisini geliştirmek için direkt uçuşların önemini her fırsatta dile getirdiklerini ve bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi. Ankara’nın “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı” olduğuna dikkat çeken Baran, Esenboğa’nın Anadolu’nun yurtdışına direkt uçuşlar için merkez olduğunu söyledi. Hedeflerinin Ankara’nın dünyanın tüm Başkent ve önemli noktalarına direkt uçuşlarla bağlanması olduğunu kaydeden Baran, “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız, ülkemiz hava taşımacılığında görev üstlenen tüm markalarla gurur duyuyoruz.  Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılında, Başkent’in dünyanın dört bir yanına direkt uçuşlarla bağlanması ortak hedefimiz” diye konuştu.
ATO Başkanı Gürsel Baran: Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız ve başarılarıyla gurur duyduğumuz markalarımız...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara’nın ticaretini, sağlık, kongre ve fuar başta olmak üzere turizmini, ihracatını özetle ekonomisini geliştirmek için direkt uçuşların önemini her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız ve başarılarıyla gurur duyduğumuz markalarımız. Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılında, Başkent’in dünyanın dört bir yanına direkt uçuşlarla bağlanması ortak hedefimiz” diye konuştu. 

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Türkiye Satış Kıdemli Müdürü Ece Şenev ve Ege Bölgesi ve Ankara Satış Müdürü Eray Mert ile birlikteATO Başkanı Baran’ı makamında ziyaret etti. SunExpress hakkında bilgi veren Çalışkan, Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa Hava Yolu Şirketi’nin ortaklığı ile kurulan ve 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren SunExpress’in pandeminin havacılık sektörü üzerinde devam eden etkilerine rağmen 2021 yılını kârlılıkla tamamladığını, 2022 yılında ise 10 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi. 

ATO BAŞKANI BARAN’IN ÇAĞRISINA CEVAP

Antalya merkezli hizmet veren bir hava yolu şirketi olarak, ATO Başkanı Gürsel Baran’ın Ankara’dan direkt uçuş konusundaki çağrılarına cevap verdiklerini kaydedenÇalışkan, “Ankara’dan dünyaya direkt uçuş konusundaki çağrılarınız doğrultusunda Anadolu’dan Avrupa uçuşlarını artırdık. Şu anda Ankara’dan Amsterdam (Hollanda), Brüksel (Belçika), Düsseldorf (Almanya), Frankfurt (Almanya), Hannover (Almanya), Köln (Almanya), Kopenhag (Danimarka), Londra/Luton (Birleşik Krallık), Münih (Almanya), Stuttgart (Almanya), Viyana (Avusturya), Zürih (İsviçre) olmak üzere 12 noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz” dedi.

Çalışkan, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımızın önemli bir kısmını Ankara’ya taşıyoruz, memleketlerine ve sevdiklerine kavuşabilmelerini sağlıyoruz. Buradaki sanayicimizi, tüccarımızı, bürokratımızı da Avrupa’ya uçurmak istiyoruz” diye konuştu.

“THY, ANADOLUJET VE SUNEXPRESS ANA TAŞIYICIMIZ”

ATO Başkanı Gürsel Baran da ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara’nın ticaretini, sağlık, kongre ve fuar başta olmak üzere turizmini, ihracatını özetle ekonomisini geliştirmek için direkt uçuşların önemini her fırsatta dile getirdiklerini ve bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi.

Ankara’nın “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı” olduğuna dikkat çeken Baran, Esenboğa’nın Anadolu’nun yurtdışına direkt uçuşlar için merkez olduğunu söyledi. Hedeflerinin Ankara’nın dünyanın tüm Başkent ve önemli noktalarına direkt uçuşlarla bağlanması olduğunu kaydeden Baran, “Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Ankara’dan yurt dışına uçuşlarda Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress bizim ana taşıyıcımız, ülkemiz hava taşımacılığında görev üstlenen tüm markalarla gurur duyuyoruz.  Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılında, Başkent’in dünyanın dört bir yanına direkt uçuşlarla bağlanması ortak hedefimiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.