ATO BAŞKANI BARAN: DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN KENETLENDİK

Güncel 20.04.2023 - 10:34, Güncelleme: 20.04.2023 - 10:34
 

ATO BAŞKANI BARAN: DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN KENETLENDİK

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türk milletinin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla depremin yaralarını sarmak üzere kenetlendiğini ve bu duyguların Ramazan ayının manevi ikliminde daha da güçlendiğini belirterek, Bayramı umutla karşıladıklarını söyledi.
Baran,“Ramazan Bayramı'nın ülkemiz ve İslam âlemine huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyorum” dedi. ATO Başkanı Gürsel Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Son birkaç yıldır yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bayramların buruk geçirildiğini, pandeminin etkileri biterken Türk milletinin bu kez deprem felaketiyle sarsıldığını dile getiren ATO Başkanı Baran, “Milletimiz birlik ve beraberliğin en güçlü örneğini sergileyerek depremin yaralarınıbir an önce sarmak için kenetlendi. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla ilk günden bu yana bölgede üzerine düşen görevleri yerine getiriyor. Biz deiş dünyasının temsilcileri olarak daha da çok çalışarak, ticaretimizi, üretimimizi, ihracatımızı artırarak, istihdam imkânları sağlayarakülkemizin enkısa sürede depremin etkilerini atlatması vedünyada daha da güçlühale gelmesi için gayret gösteriyoruz. Ülkemizin bir daha böyle bir felaket yaşamamasını, bu bayramın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve güzel günlerin habercisi olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha depremlerde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarını, evlerini, işlerini kaybedenlere sabır diliyorum. Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türk milletinin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla depremin yaralarını sarmak üzere kenetlendiğini ve bu duyguların Ramazan ayının manevi ikliminde daha da güçlendiğini belirterek, Bayramı umutla karşıladıklarını söyledi.

Baran,“Ramazan Bayramı'nın ülkemiz ve İslam âlemine huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyorum” dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Son birkaç yıldır yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bayramların buruk geçirildiğini, pandeminin etkileri biterken Türk milletinin bu kez deprem felaketiyle sarsıldığını dile getiren ATO Başkanı Baran, “Milletimiz birlik ve beraberliğin en güçlü örneğini sergileyerek depremin yaralarınıbir an önce sarmak için kenetlendi. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla ilk günden bu yana bölgede üzerine düşen görevleri yerine getiriyor. Biz deiş dünyasının temsilcileri olarak daha da çok çalışarak, ticaretimizi, üretimimizi, ihracatımızı artırarak, istihdam imkânları sağlayarakülkemizin enkısa sürede depremin etkilerini atlatması vedünyada daha da güçlühale gelmesi için gayret gösteriyoruz. Ülkemizin bir daha böyle bir felaket yaşamamasını, bu bayramın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve güzel günlerin habercisi olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha depremlerde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarını, evlerini, işlerini kaybedenlere sabır diliyorum. Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.