"Ata Mahallesi parlayan yıldız oldu"

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 11:19, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:19
 

"Ata Mahallesi parlayan yıldız oldu"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle sakinlerinin geniş katılımıyla Ata Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa Başkan Yaşar'ın yanı sıra eşi Azize Yaşar, Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. Seçim otobüsünden vatandaşlara hitap eden Yaşar, "Göreve geldiğimiz 2009 yılında Ata Mahallesi'nde asfalt, kaldırım, yeşil alan, park ve sosyal alanlar gibi birçok belediye hizmetinden mahrum kalmıştık. Yenimahalle'nin merkezinde ne varsa en uzak mahallemizde de aynı imkanların olmasını hedefledik ve her mahalleye eşit hizmet düşüncesiyle çalıştık. Bugün, Ata Mahallesi Yenimahalle'nin örnek gösterilen bir yeri haline geldi. Bir dizi hizmeti mahallemize sunarak ilçe sakinlerimizin yaşam kalitesini artırdık. Yakın zamanda bölgeye yeni bir sağlık ocağı daha yapacağız. Ata Mahallesi, yaptığımız hizmetlerle sadece Yenimahalle'nin değil tüm başkentin parlayan yıldızı oldu" şeklinde konuştu. Yenimahalle'nin Türkiye'de örnek alınan bir ilçe olduğunu belirten Yaşar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği eşit yurttaşlık düşüncesini temel aldık ve bu anlayışla çalışıyoruz. Hukuk devletine olan inancımızla her yurttaşımıza eşit hizmet götürme amacındayız. Gelişmişlik sıralamasında 180'inci sıradan 5'inci sıraya yükseldik. Gece gündüz demeden çalışarak önümüzdeki dönemde Yenimahalle'yi 1'inci sıraya taşıyacağız. Bunun için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle sakinlerinin geniş katılımıyla Ata Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Başkan Yaşar'ın yanı sıra eşi Azize Yaşar, Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Seçim otobüsünden vatandaşlara hitap eden Yaşar, "Göreve geldiğimiz 2009 yılında Ata Mahallesi'nde asfalt, kaldırım, yeşil alan, park ve sosyal alanlar gibi birçok belediye hizmetinden mahrum kalmıştık. Yenimahalle'nin merkezinde ne varsa en uzak mahallemizde de aynı imkanların olmasını hedefledik ve her mahalleye eşit hizmet düşüncesiyle çalıştık. Bugün, Ata Mahallesi Yenimahalle'nin örnek gösterilen bir yeri haline geldi. Bir dizi hizmeti mahallemize sunarak ilçe sakinlerimizin yaşam kalitesini artırdık. Yakın zamanda bölgeye yeni bir sağlık ocağı daha yapacağız. Ata Mahallesi, yaptığımız hizmetlerle sadece Yenimahalle'nin değil tüm başkentin parlayan yıldızı oldu" şeklinde konuştu.

Yenimahalle'nin Türkiye'de örnek alınan bir ilçe olduğunu belirten Yaşar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği eşit yurttaşlık düşüncesini temel aldık ve bu anlayışla çalışıyoruz. Hukuk devletine olan inancımızla her yurttaşımıza eşit hizmet götürme amacındayız. Gelişmişlik sıralamasında 180'inci sıradan 5'inci sıraya yükseldik. Gece gündüz demeden çalışarak önümüzdeki dönemde Yenimahalle'yi 1'inci sıraya taşıyacağız. Bunun için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.