AŞTİ artık sadece AŞTİ değil; bir yaşam alanı da oldu

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 17:33, Güncelleme: 04.02.2024 - 17:33
 

AŞTİ artık sadece AŞTİ değil; bir yaşam alanı da oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yenileme çalışmalarıyla AŞTİ, modern bir görünüm kazandı ve sosyal alanlarıyla Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), her gün on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan AŞTİ'yi modern ve konforlu bir alana dönüştürmek amacıyla gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla takdir topladı. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından AŞTİ, kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu, modern büfeler gibi nitelikli kullanım alanlarına kavuştu. Özellikle öğrenciler için düşünülen konforlu ders çalışma alanlarıyla birlikte ücretsiz internet imkanı sunan AŞTİ, Türkiye'nin en büyük ve en eski otobüs terminallerinden biri olarak hizmet vermeye devam ediyor. Yenilenen büfeler, esnafın ve vatandaşın memnuniyetini kazanarak modern ve konforlu bir hale getirilen terminalde, genişletilen sosyal alanlar da yoğun ilgi görüyor. ESNAFA DAHA GENİŞ İŞ ALANLARI SUNULDU İkinci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, AŞTİ'nin giden yolcu katındaki büfeler modernize edildi ve 26 yeni büfe eklenerek esnafa daha geniş iş alanları sunuldu. Ayrıca, otobüs yazıhaneleri ve büfeler, ulaşım ve yoğunluk bölgelerine göre daha işlevsel bir düzenlemeyle yeniden yapılandırıldı. AŞTİ esnafı ve öğrenciler, yapılan yenileme çalışmaları sonucunda ortaya çıkan modern ve konforlu atmosferi memnuniyetle karşılıyor. Esnaflar, önceki durumun düzensiz ve plansız olduğunu belirterek, yeni düzenlemelerin kendileri ve müşterileri için olumlu bir değişim olduğunu ifade ediyorlar. Yenilenen alanlardan duyulan memnuniyet, temizlik, aydınlatma, güneş enerji panelleri gibi detaylara kadar birçok özellikle öne çıkıyor. AŞTİ'nin sosyal alanlarının genişlemesi, ücretsiz internet hizmeti ve modernize edilen büfeler, özellikle öğrencilerin ve şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşların ilgisini çekiyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden esnaf ve yolcular, AŞTİ'nin artık daha çağdaş ve kullanışlı bir terminal olduğunu vurguluyorlar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yenileme çalışmalarıyla AŞTİ, modern bir görünüm kazandı ve sosyal alanlarıyla Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), her gün on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan AŞTİ'yi modern ve konforlu bir alana dönüştürmek amacıyla gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla takdir topladı. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından AŞTİ, kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu, modern büfeler gibi nitelikli kullanım alanlarına kavuştu.

Özellikle öğrenciler için düşünülen konforlu ders çalışma alanlarıyla birlikte ücretsiz internet imkanı sunan AŞTİ, Türkiye'nin en büyük ve en eski otobüs terminallerinden biri olarak hizmet vermeye devam ediyor. Yenilenen büfeler, esnafın ve vatandaşın memnuniyetini kazanarak modern ve konforlu bir hale getirilen terminalde, genişletilen sosyal alanlar da yoğun ilgi görüyor.

ESNAFA DAHA GENİŞ İŞ ALANLARI SUNULDU

İkinci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, AŞTİ'nin giden yolcu katındaki büfeler modernize edildi ve 26 yeni büfe eklenerek esnafa daha geniş iş alanları sunuldu. Ayrıca, otobüs yazıhaneleri ve büfeler, ulaşım ve yoğunluk bölgelerine göre daha işlevsel bir düzenlemeyle yeniden yapılandırıldı.

AŞTİ esnafı ve öğrenciler, yapılan yenileme çalışmaları sonucunda ortaya çıkan modern ve konforlu atmosferi memnuniyetle karşılıyor. Esnaflar, önceki durumun düzensiz ve plansız olduğunu belirterek, yeni düzenlemelerin kendileri ve müşterileri için olumlu bir değişim olduğunu ifade ediyorlar. Yenilenen alanlardan duyulan memnuniyet, temizlik, aydınlatma, güneş enerji panelleri gibi detaylara kadar birçok özellikle öne çıkıyor.

AŞTİ'nin sosyal alanlarının genişlemesi, ücretsiz internet hizmeti ve modernize edilen büfeler, özellikle öğrencilerin ve şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşların ilgisini çekiyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden esnaf ve yolcular, AŞTİ'nin artık daha çağdaş ve kullanışlı bir terminal olduğunu vurguluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.