ASO'da yeni dönem için geri sayım

Ekonomi 09.12.2022 - 11:00, Güncelleme: 09.12.2022 - 11:13
 

ASO'da yeni dönem için geri sayım

Ankara Sanayi Odası’nda (ASO) seçim sürecinin resmi olarak tamamlanmasına bir adım kaldı. ASO Meclisi, 14 Aralık’ta yeni başkanını belirleyecek. ASO’da yeni başkanın Seyit Ardıç olması bekleniyor.
ANKHABER Ankara Sanayi Odası’nda (ASO) yeni başkan 14 Aralık’ta belirlenecek. Tarihi seçimde tek isim olarak kalan ASO Başkan Yardımcısı Seyit Ardıç’ın yeni başkan olması bekleniyor. GÖREV DAĞILIMI 14 ARALIK’TA Ankara Sanayi Odası elektrik sanayi ve mobilya sanayi komitelerinde yenileme seçimleri yapılmış; ilk seçimde 72’ye karşı 71 oyla seçimi kazanan mevcut başkan ve başkan adaylarından Nurettin Özdebir olmuştu. İtiraz üzerine İlçe Seçim Kurulu’nun yenilenmesine karar verdiği Elektrik Sanayi ve Mobilya Sanayi Komitelerinde seçimler yenilendi. ASO’da yapılan seçimlerde Nurettin Özdebir’in aday olduğu 21. Komite Elektrik Sanayi Sektöründe oylar sarı ve mavi renkler şeklinde kullanıldı. Sarı liste 112, mavi liste ise 62 oy aldı. 28. Komite Ev Konut Mobilya Sanayisinde yapılan oylamada ise kırmızı ve yeşil renklerde oy kullanıldı. Kırmızı liste 47, yeşil liste 60 oy aldı. Böylece, listesi 62 oyda kalan ASO Başkanı ve yeni başkan adayı Nurettin Özdebir; Meclis’e giremedi. GÜÇLÜ ADAY: SEYİT ARDIÇ ASO Meclisi, geride kalan sürecin ardından 14 Aralık’ta yeni başkanını belirleyecek. Seyit Ardıç'ın seçimi kazanması bekleniyor. Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Seyit Ardıç, başarılı çalışmaları ve öncü olduğu çevreci projelerle dikkat çekiyor. Seyit Ardıç, Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve ASO 2. ve 3. OSB Başkanı sıfatıyla, İskoçya’nın Glasgow şehrinde yapılan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı (COP26) etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İklim Değişikliğine Sektörel Yaklaşımlar” panelinde konuşmacı olarak yer almış; yeşil dönüşüm ve çevre çalışmaları hakkında sunumda bulunmuştu. ‘DEĞİŞİM ŞART’ DİYORDU “Daha başarılı bir ASO için değişim şart” sloganıyla yola çıkan ve yarışta kalan tek isim olarak öne çıkan Seyit Ardıç, “1992 yılından bu yana şirketimin üyesi olduğu, 1999 yılında yani 27 yaşımda komite üyeliği ile bu çatının altında göreve başladığım ASO’da sırasıyla; Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkan Yardımcısı ve 7 yıldır da ASO 2 ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine aynı anda devam etmekteyim” diye özetlediği öz geçmişine şimdi de ASO Başkanlığını eklemek istiyor… 14 ARALIK’I BEKLİYOR… Kendi sosyal medya hesabından seçimin ilk günü yaptığı paylaşımda 'dostluk' vurgusu yapan Seyit Ardıç, "Dostluk kazandı. Güven kazandı. Ankara kazandı. Ankara üretecek, Türkiye sanayisi büyüyecek. Güveniniz onurumdur. Teşekkürlerimle" notunu paylaşmıştı. Ardıç ve ekibinin şimdi 14 Aralık'ı bekliyor...
Ankara Sanayi Odası’nda (ASO) seçim sürecinin resmi olarak tamamlanmasına bir adım kaldı. ASO Meclisi, 14 Aralık’ta yeni başkanını belirleyecek. ASO’da yeni başkanın Seyit Ardıç olması bekleniyor.

ANKHABER

Ankara Sanayi Odası’nda (ASO) yeni başkan 14 Aralık’ta belirlenecek. Tarihi seçimde tek isim olarak kalan ASO Başkan Yardımcısı Seyit Ardıç’ın yeni başkan olması bekleniyor.

GÖREV DAĞILIMI 14 ARALIK’TA

Ankara Sanayi Odası elektrik sanayi ve mobilya sanayi komitelerinde yenileme seçimleri yapılmış; ilk seçimde 72’ye karşı 71 oyla seçimi kazanan mevcut başkan ve başkan adaylarından Nurettin Özdebir olmuştu.

İtiraz üzerine İlçe Seçim Kurulu’nun yenilenmesine karar verdiği Elektrik Sanayi ve Mobilya Sanayi Komitelerinde seçimler yenilendi.

ASO’da yapılan seçimlerde Nurettin Özdebir’in aday olduğu 21. Komite Elektrik Sanayi Sektöründe oylar sarı ve mavi renkler şeklinde kullanıldı. Sarı liste 112, mavi liste ise 62 oy aldı. 28. Komite Ev Konut Mobilya Sanayisinde yapılan oylamada ise kırmızı ve yeşil renklerde oy kullanıldı. Kırmızı liste 47, yeşil liste 60 oy aldı.

Böylece, listesi 62 oyda kalan ASO Başkanı ve yeni başkan adayı Nurettin Özdebir; Meclis’e giremedi.

GÜÇLÜ ADAY: SEYİT ARDIÇ

ASO Meclisi, geride kalan sürecin ardından 14 Aralık’ta yeni başkanını belirleyecek. Seyit Ardıç'ın seçimi kazanması bekleniyor.

Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Seyit Ardıç, başarılı çalışmaları ve öncü olduğu çevreci projelerle dikkat çekiyor.

Seyit Ardıç, Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve ASO 2. ve 3. OSB Başkanı sıfatıyla, İskoçya’nın Glasgow şehrinde yapılan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı (COP26) etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İklim Değişikliğine Sektörel Yaklaşımlar” panelinde konuşmacı olarak yer almış; yeşil dönüşüm ve çevre çalışmaları hakkında sunumda bulunmuştu.

‘DEĞİŞİM ŞART’ DİYORDU

“Daha başarılı bir ASO için değişim şart” sloganıyla yola çıkan ve yarışta kalan tek isim olarak öne çıkan Seyit Ardıç, “1992 yılından bu yana şirketimin üyesi olduğu, 1999 yılında yani 27 yaşımda komite üyeliği ile bu çatının altında göreve başladığım ASO’da sırasıyla; Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkan Yardımcısı ve 7 yıldır da ASO 2 ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine aynı anda devam etmekteyim” diye özetlediği öz geçmişine şimdi de ASO Başkanlığını eklemek istiyor…

14 ARALIK’I BEKLİYOR…

Kendi sosyal medya hesabından seçimin ilk günü yaptığı paylaşımda 'dostluk' vurgusu yapan Seyit Ardıç, "Dostluk kazandı. Güven kazandı. Ankara kazandı. Ankara üretecek, Türkiye sanayisi büyüyecek. Güveniniz onurumdur. Teşekkürlerimle" notunu paylaşmıştı. Ardıç ve ekibinin şimdi 14 Aralık'ı bekliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.