‘Asla Prenses Olamayanlar’ için ‘Bereket’li bir poz!

Kültür-Sanat 03.12.2022 - 11:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 11:45
 

‘Asla Prenses Olamayanlar’ için ‘Bereket’li bir poz!

İşletme koçları Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket ile MEVLANASİFED Başkanı İclal Güliz Arıkoğlu, “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabının yazarı Şeyma Ayhan ile sohbet etti.
ANKHABER -  Şeyma Ayhan’ın “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabı yaklaşım bir ay önce yayımlandı. Elma Yayınevi yayınları arasında yayımlanan kitap 176 sayfadan oluşuyor. ‘BEREKET’LERLE BULUŞMA “Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları”nın 11’incisine katılan Başkent Ankara’nın Türkiye geneline hizmet sunan işletme koçları Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket ile etkinliğin ev sahibi MEVLANASİFED Başkanı İclal Güliz Arıkoğlu, kitabın yazarı Şeyma Ayhan ile kitap üzerine sohbet etme imkanı buldu. KİTABIN TANITIMINDAN Şeyma Ayhan’ın “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabı, yazar tarafından şöyle tanıtılıyor: 2İnanılmaz başarılara imza atmış, rol model sanayici kadınlarımızın, kitabımda yer alan hayat ve iş yaşamı hikâyelerinin tüm okuyuculara ilham olacağını düşünüyorum. Okuyucuların bu hikâyelerdeki bir tek cümleden bile ilham alıp bu durumu hayata geçirmesi şüphesiz kitapta yer alan herkesi sonsuz mutlu edecektir. Kitabımı okuyan ve işe yeni başlayan pek çok işkadını, birbirinden başarılı sanayici kadınlarımızın başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alacak, önceki kuşakların tecrübelerinden faydalanacak ve belki de aramızda çok güzel bir network oluşacak. Yola tamamen bu niyetle çıktım. Bu amaç uğruna kitabıma katkı sağlayan, geleceğe ışık tutan, tüm samimiyetleriyle çok değerli paylaşımlarda bulunan ve eninde sonunda asla prenses olamadığımız noktasında kesiştiğimiz tüm değerli kadın sanayicilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.”
İşletme koçları Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket ile MEVLANASİFED Başkanı İclal Güliz Arıkoğlu, “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabının yazarı Şeyma Ayhan ile sohbet etti.

ANKHABER - 

Şeyma Ayhan’ın “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabı yaklaşım bir ay önce yayımlandı.

Elma Yayınevi yayınları arasında yayımlanan kitap 176 sayfadan oluşuyor.

‘BEREKET’LERLE BULUŞMA

“Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları”nın 11’incisine katılan Başkent Ankara’nın Türkiye geneline hizmet sunan işletme koçları Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket ile etkinliğin ev sahibi MEVLANASİFED Başkanı İclal Güliz Arıkoğlu, kitabın yazarı Şeyma Ayhan ile kitap üzerine sohbet etme imkanı buldu.

KİTABIN TANITIMINDAN

Şeyma Ayhan’ın “Asla Prenses Olamayanlar / Sanayici Babalar ve Kızları” kitabı, yazar tarafından şöyle tanıtılıyor:

2İnanılmaz başarılara imza atmış, rol model sanayici kadınlarımızın, kitabımda yer alan hayat ve iş yaşamı hikâyelerinin tüm okuyuculara ilham olacağını düşünüyorum.

Okuyucuların bu hikâyelerdeki bir tek cümleden bile ilham alıp bu durumu hayata geçirmesi şüphesiz kitapta yer alan herkesi sonsuz mutlu edecektir. Kitabımı okuyan ve işe yeni başlayan pek çok işkadını, birbirinden başarılı sanayici kadınlarımızın başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alacak, önceki kuşakların tecrübelerinden faydalanacak ve belki de aramızda çok güzel bir network oluşacak. Yola tamamen bu niyetle çıktım. Bu amaç uğruna kitabıma katkı sağlayan, geleceğe ışık tutan, tüm samimiyetleriyle çok değerli paylaşımlarda bulunan ve eninde sonunda asla prenses olamadığımız noktasında kesiştiğimiz tüm değerli kadın sanayicilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.