ASKİ'den Barışyolu Caddesi'nde hummalı çalışma

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 12:09, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:09
 

ASKİ'den Barışyolu Caddesi'nde hummalı çalışma

ASKİ, aşırı yağışlarda sel ve su baskınlarına maruz kalan Keçiören İncirli Mahallesi Barışyolu Caddesi'nde iyileştirme çalışmalarına hız verdi.
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yönetiminde, başkentin uzun süredir ihmal edilen altyapı sorunlarını çözmek için kapsamlı bir yatırım atağı başlattı. Bu kapsamda, sel ve su taşkınlarına sıkça maruz kalan Keçiören ilçesinin Barışyolu Caddesi'nde çalışmalara odaklandı. ASKİ ekipleri, iklim değişikliğini de göz önünde bulundurarak Barışyolu Caddesi'nin yağmur suyu ve atık su hatlarını yeniden düzenledi. Proje kapsamında, cadde boyunca 2 buçuk kilometrelik altyapı çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, Alımlı Sokak'ta da 110 metrelik altyapı çalışmaları devam etmektedir. Barışyolu Caddesi'nde yaşanan sel ve atık su sorunlarını ortadan kaldıracak olan bu proje, toplamda 21 milyon 500 bin TL'lik bir maliyetle hayata geçirildi. ASKİ yetkilileri, Keçiören ilçesinin altyapısının uzun yıllardır göz ardı edildiğini ve yerel yönetimlerin dere yataklarını dahi imara açtığını belirtti. Bu durumun, nüfus ve yerleşim artışıyla uyumlu bir altyapı geliştirilmesini engellediğini ifade ettiler. Ancak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesiyle birlikte, bu sorunların çözümü için önemli adımlar atıldığı ve Barışyolu Caddesi'ne büyük mazgallar konularak altyapı çalışmalarının başlatıldığı aktarıldı.
ASKİ, aşırı yağışlarda sel ve su baskınlarına maruz kalan Keçiören İncirli Mahallesi Barışyolu Caddesi'nde iyileştirme çalışmalarına hız verdi.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yönetiminde, başkentin uzun süredir ihmal edilen altyapı sorunlarını çözmek için kapsamlı bir yatırım atağı başlattı. Bu kapsamda, sel ve su taşkınlarına sıkça maruz kalan Keçiören ilçesinin Barışyolu Caddesi'nde çalışmalara odaklandı.

ASKİ ekipleri, iklim değişikliğini de göz önünde bulundurarak Barışyolu Caddesi'nin yağmur suyu ve atık su hatlarını yeniden düzenledi. Proje kapsamında, cadde boyunca 2 buçuk kilometrelik altyapı çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, Alımlı Sokak'ta da 110 metrelik altyapı çalışmaları devam etmektedir. Barışyolu Caddesi'nde yaşanan sel ve atık su sorunlarını ortadan kaldıracak olan bu proje, toplamda 21 milyon 500 bin TL'lik bir maliyetle hayata geçirildi.

ASKİ yetkilileri, Keçiören ilçesinin altyapısının uzun yıllardır göz ardı edildiğini ve yerel yönetimlerin dere yataklarını dahi imara açtığını belirtti. Bu durumun, nüfus ve yerleşim artışıyla uyumlu bir altyapı geliştirilmesini engellediğini ifade ettiler. Ancak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesiyle birlikte, bu sorunların çözümü için önemli adımlar atıldığı ve Barışyolu Caddesi'ne büyük mazgallar konularak altyapı çalışmalarının başlatıldığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.