ASKİ SPORLU MİLLİ GÜREŞÇİLERE HAK ETTİKLERİ KARŞILAMA

Spor Sahnesi 21.04.2023 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2023 - 10:10
 

ASKİ SPORLU MİLLİ GÜREŞÇİLERE HAK ETTİKLERİ KARŞILAMA

Başkentliler, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan madalyayla dönen ASKİ Sporlu Milli Güreşçiler Taha Akgül, Süleyman Atlı, Soner Demirtaş, İbrahim Çiftçi ve Emrah Ormanoğlu’nu Esenboğa Havalimanı’nda coşkuyla karşıladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde yer alan spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarı vealdığı madalyalarla adını dünyaya duyurmaya devam ediyor. Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ASKİ Sporlu Milli Güreşçi Taha Akgül serbest stil 125 kiloda 10'uncu kez Altın Madalya ile Avrupa şampiyonu olurken Süleyman Atlı Gümüş Madalya’da Avrupa ikincisi, Soner Demirtaş, İbrahim Çiftçi ve Emrah Ormanoğlu da Bronz Madalya’da Avrupa üçüncüsü oldu. Esenboğa Havalimanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın marşları eşliğinde Başkentliler, şampiyon sporculara ellerinde bayrak ve çiçeklerle sevgi gösterisinde bulundu. SPORCULAR DÜNYA GÜREŞİNE DAMGA VURDU Kariyerinin 10’uncu Avrupa şampiyonluğunu kazanan ASKİ Spor’lu Milli Güreşçi Taha Akgül,“Avrupa şampiyonasını alnımızın akıyla tamamladık. Bileğimizin hakkıyla onuncu şampiyonluğu da aldık ve ülkemize döndük. Milletimize çifte bayram oldu. Onuncu şampiyonluğun benim için anlamı; çok büyük bir emek, büyük bir çalışma ve azim… Biz tarihi başarılar elde ediyoruz. Dünya tarihindeki rekorları kırıyoruz. Özellikle başarımız depremzedelere moral olmuştur umarım onlar adına aldık bu madalyaları. Aldığımız madalyalar onlara armağan olsun” diye konuştu. Şampiyonada kazanılan madalyalardan 5’inin ASKİ Spor’dan olmasına çok mutlu olduklarını belirten ASKİ Spor Genel Koordinatörü Abdullah Çakmar,şunları söyledi: “Güreşçilerimiz üstün başarı gösterdiler ve dünya güreşine damga vurdular. Bu aldığımız madalyaları yüce milletimize armağan ediyorum. Önümüzde dünya şampiyonası var.Oraya da hazırlanıp nasıl Avrupa’ya damga vurduysak serbest güreşte orada da aynı şekilde güzel başarılar elde edip 2024 hedeflerimize gitmek istiyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum.” Avrupa üçüncüsü olarak ülkeye dönen Soner Demirtaş, “Oraya giden herkes takım şampiyonu olmak için gidiyor. En azından boş dönmedik ülkemize kulübüme bir madalyadaha kazandırdım. Aldığımız madalyalar deprem şehitlerine ve ailelerine armağan olsun” ifadelerini kullanırken İbrahim Çiftçi ise “Benim bu kategoride ilk madalyamdı. Üçüncülük nasip oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Başkentliler, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan madalyayla dönen ASKİ Sporlu Milli Güreşçiler Taha Akgül, Süleyman Atlı, Soner Demirtaş, İbrahim Çiftçi ve Emrah Ormanoğlu’nu Esenboğa Havalimanı’nda coşkuyla karşıladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde yer alan spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarı vealdığı madalyalarla adını dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ASKİ Sporlu Milli Güreşçi Taha Akgül serbest stil 125 kiloda 10'uncu kez Altın Madalya ile Avrupa şampiyonu olurken Süleyman Atlı Gümüş Madalya’da Avrupa ikincisi, Soner Demirtaş, İbrahim Çiftçi ve Emrah Ormanoğlu da Bronz Madalya’da Avrupa üçüncüsü oldu.

Esenboğa Havalimanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın marşları eşliğinde Başkentliler, şampiyon sporculara ellerinde bayrak ve çiçeklerle sevgi gösterisinde bulundu.

SPORCULAR DÜNYA GÜREŞİNE DAMGA VURDU

Kariyerinin 10’uncu Avrupa şampiyonluğunu kazanan ASKİ Spor’lu Milli Güreşçi Taha Akgül,“Avrupa şampiyonasını alnımızın akıyla tamamladık. Bileğimizin hakkıyla onuncu şampiyonluğu da aldık ve ülkemize döndük. Milletimize çifte bayram oldu. Onuncu şampiyonluğun benim için anlamı; çok büyük bir emek, büyük bir çalışma ve azim… Biz tarihi başarılar elde ediyoruz. Dünya tarihindeki rekorları kırıyoruz. Özellikle başarımız depremzedelere moral olmuştur umarım onlar adına aldık bu madalyaları. Aldığımız madalyalar onlara armağan olsun” diye konuştu.

Şampiyonada kazanılan madalyalardan 5’inin ASKİ Spor’dan olmasına çok mutlu olduklarını belirten ASKİ Spor Genel Koordinatörü Abdullah Çakmar,şunları söyledi:

“Güreşçilerimiz üstün başarı gösterdiler ve dünya güreşine damga vurdular. Bu aldığımız madalyaları yüce milletimize armağan ediyorum. Önümüzde dünya şampiyonası var.Oraya da hazırlanıp nasıl Avrupa’ya damga vurduysak serbest güreşte orada da aynı şekilde güzel başarılar elde edip 2024 hedeflerimize gitmek istiyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum.”

Avrupa üçüncüsü olarak ülkeye dönen Soner Demirtaş, “Oraya giden herkes takım şampiyonu olmak için gidiyor. En azından boş dönmedik ülkemize kulübüme bir madalyadaha kazandırdım. Aldığımız madalyalar deprem şehitlerine ve ailelerine armağan olsun” ifadelerini kullanırken İbrahim Çiftçi ise “Benim bu kategoride ilk madalyamdı. Üçüncülük nasip oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.