Arzu Pınar Öztürk, Cadde TV Program Müdürü oldu

Güncel 24.08.2023 - 13:11, Güncelleme: 24.08.2023 - 13:11
 

Arzu Pınar Öztürk, Cadde TV Program Müdürü oldu

Genç ve başarılı gazeteci Arzu Pınar Öztürk, bir süre önce göreve başladı Cadde TV’de Program Müdürlüğüne getirildi.
ANKHABER Başkent Ankara’da medya dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Arzu Pınar Öztürk, bir süre önce çalışmaya başladığı Cadde TV’de Program Müdürlüğü görevine getirildi. Kadrosunda İsmail Dükel, Rahmi Aygün, Devrim Gürkan, Yekpa Ahmet ve daha pek değerli ismin yer aldığı Cadde TV’nin, Arzu Pınar Öztürk’ün yeni görevi ile hedeflerine ulaşmak adına yeni başarılara imza atması bekleniyor. BÜYÜK DENEYİM SAHİBİ OLDU Mesleğe 2010 yılında Sözcü Gazetesinde başlayan; ardından Aydınlık Gazetesi, Tele1 TV, Başkent Gazetesi, Hürriyet Gazetesi ve Türk Boyları Dergisi gibi basın-yayın organlarında çalışan Arzu Pınar Öztürk, KRT TV’den ayrıldıktan sonra Cadde TV’de iş başı yapmıştı. YAPTIĞI PAYLAŞIMLA DUYURDU Arzu Pınar Öztürk, yeni görevini duyurduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Değerli dostlar Cadde TV’de Program Müdürü olarak görevlendirildim. Genel Yayın Yönetmenimiz ve yol arkadaşım İsmail Dükel ile elimizden geldiğince kanalın iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kanalımızı takip etmeniz ve desteğiniz bizim için çok önemli.” Genç meslektaşımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Genç ve başarılı gazeteci Arzu Pınar Öztürk, bir süre önce göreve başladı Cadde TV’de Program Müdürlüğüne getirildi.

ANKHABER

Başkent Ankara’da medya dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Arzu Pınar Öztürk, bir süre önce çalışmaya başladığı Cadde TV’de Program Müdürlüğü görevine getirildi.

Kadrosunda İsmail Dükel, Rahmi Aygün, Devrim Gürkan, Yekpa Ahmet ve daha pek değerli ismin yer aldığı Cadde TV’nin, Arzu Pınar Öztürk’ün yeni görevi ile hedeflerine ulaşmak adına yeni başarılara imza atması bekleniyor.

BÜYÜK DENEYİM SAHİBİ OLDU

Mesleğe 2010 yılında Sözcü Gazetesinde başlayan; ardından Aydınlık Gazetesi, Tele1 TV, Başkent Gazetesi, Hürriyet Gazetesi ve Türk Boyları Dergisi gibi basın-yayın organlarında çalışan Arzu Pınar Öztürk, KRT TV’den ayrıldıktan sonra Cadde TV’de iş başı yapmıştı.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLA DUYURDU

Arzu Pınar Öztürk, yeni görevini duyurduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli dostlar Cadde TV’de Program Müdürü olarak görevlendirildim.

Genel Yayın Yönetmenimiz ve yol arkadaşım İsmail Dükel ile elimizden geldiğince kanalın iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kanalımızı takip etmeniz ve desteğiniz bizim için çok önemli.”

Genç meslektaşımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.