ARSLAN, DİYARBAKIR ANNESİ AYŞEGÜL BİÇER'İN OĞLUNUN NİKAH TÖRENİNDEYDİ

Güncel 30.01.2023 - 04:18, Güncelleme: 30.01.2023 - 04:18
 

ARSLAN, DİYARBAKIR ANNESİ AYŞEGÜL BİÇER'İN OĞLUNUN NİKAH TÖRENİNDEYDİ

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Diyarbakır Annesi Ayşegül Biçer'in oğlu Mustafa ile Şevin'in nikah törenine katıldı.
Arslan, HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin, HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç ve HAK-İŞ'e bağlı sendikaların temsilcileri ile birlikte Diyarbakır Annesi Ayşegül ve Rauf Biçer'in oğlu Mustafa ve Şevin'in nikah törenine katıldı. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, genç çiftin nikah şahitliğini yaparak, Biçer ve Gencer ailelerini kutladı, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Arslan, HAK-İŞ'in Evlat Nöbetinin başladığı ilk günden beri Diyarbakır Annelerinin mücadelesinin yanında olduğunu anımsatarak, "Bugün de mutlu günlerinde yanınızdayız. Bütün annelerimizin evlatlarına kavuşmasını ve mutluluklarına şahitlik etmeyi diliyoruz" dedi. HDP il binası önünde 3 Eylül 2019'da oturma eylemi başlatan 3 anneden biri olan Ayşegül Biçer, eşi Rauf Biçer ile aylar süren mücadeleleri sonucu güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra 29 Temmuz 2021'de evladı Mustafa'ya kavuşmuştu.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Diyarbakır Annesi Ayşegül Biçer'in oğlu Mustafa ile Şevin'in nikah törenine katıldı.

Arslan, HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin, HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç ve HAK-İŞ'e bağlı sendikaların temsilcileri ile birlikte Diyarbakır Annesi Ayşegül ve Rauf Biçer'in oğlu Mustafa ve Şevin'in nikah törenine katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, genç çiftin nikah şahitliğini yaparak, Biçer ve Gencer ailelerini kutladı, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Arslan, HAK-İŞ'in Evlat Nöbetinin başladığı ilk günden beri Diyarbakır Annelerinin mücadelesinin yanında olduğunu anımsatarak, "Bugün de mutlu günlerinde yanınızdayız. Bütün annelerimizin evlatlarına kavuşmasını ve mutluluklarına şahitlik etmeyi diliyoruz" dedi.

HDP il binası önünde 3 Eylül 2019'da oturma eylemi başlatan 3 anneden biri olan Ayşegül Biçer, eşi Rauf Biçer ile aylar süren mücadeleleri sonucu güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra 29 Temmuz 2021'de evladı Mustafa'ya kavuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.