Arp'ın Nefesi Ankara'da notalara hayat verdi

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 11:02, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:02
 

Arp'ın Nefesi Ankara'da notalara hayat verdi

Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi, "Arp'ın Nefesi" konserini başkentli sanatseverlerle buluşturdu. Neyzen Bilgin Canaz ve Arpist Çağatay Akyol’un performans sergilediği konser, büyük ilgi gördü.
Sanata ve sanatçıya verdiği değerle bilinen Çankaya Belediyesi, "Arp'ın Nefesi" konserine ev sahipliği yaptı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte ney ve arpın büyülü sesi yankılandı. Ney virtüözü Bilgin Canaz ve Türkiye'nin tek erkek arp sanatçısı Çağatay Akyol, "Arp'ın Nefesi" konseri ile notalara hayat verdi. Arpın kadim tınısı ve neyin huzur veren iyileştirici birlikteliğiyle keyifli vakit geçiren Çankayalılar, konsere yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen "Romantizmin Işığında Kış" temalı konser ise piyanist Günay Tuzkaya, kemanist Ebru Karaağaç ve çellist Kerem Aykal'ın performansıyla izleyicilerden büyük beğeni aldı.
Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi, "Arp'ın Nefesi" konserini başkentli sanatseverlerle buluşturdu. Neyzen Bilgin Canaz ve Arpist Çağatay Akyol’un performans sergilediği konser, büyük ilgi gördü.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle bilinen Çankaya Belediyesi, "Arp'ın Nefesi" konserine ev sahipliği yaptı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte ney ve arpın büyülü sesi yankılandı. Ney virtüözü Bilgin Canaz ve Türkiye'nin tek erkek arp sanatçısı Çağatay Akyol, "Arp'ın Nefesi" konseri ile notalara hayat verdi. Arpın kadim tınısı ve neyin huzur veren iyileştirici birlikteliğiyle keyifli vakit geçiren Çankayalılar, konsere yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen "Romantizmin Işığında Kış" temalı konser ise piyanist Günay Tuzkaya, kemanist Ebru Karaağaç ve çellist Kerem Aykal'ın performansıyla izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.