Ardahan-Kars-Iğdır Tanıtım Etkinliği 9-12 Mayıs’ta AKM’de

Yerel 01.05.2024 - 20:11, Güncelleme: 01.05.2024 - 20:11
 

Ardahan-Kars-Iğdır Tanıtım Etkinliği 9-12 Mayıs’ta AKM’de

Başkent Ankara’da illerin tanıtım etkinlikleri devam ediyor.
Ardahan-Kars-Iğdır Tanıtım Etkinliği de 9-12 Mayıs’ta AKM’de yapılacak Etkinliklerde şair ve yazarlar da unutulmadı. Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: “Ardahan-Kars-Iğdır (AKIDER) Kadınlar Meclisi Başkanı Canan Avşar Uzun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Birlikte hazırlamış olduğu yöresel Ürünler tanıtım etkinliği 9-12 Mayıs Tarihlerinde Ankara AKM’de yapılacak. Etkinlikte Sanat Sokağı ismiyle Şair Yazarlar ve Ozanlarımız için de stant oluşturulmuştur. Özellikle Bayan Şair ve Yazarlarımızın Kitaplarını da imzalayacağı bu sokakta yer almak isteyen değerli şair yazar dostlarımız olursa TÜRKSEM Ankara İl Başkanımız Suna Korkut ile irtibata geçebilirler. Ya da benim aracılığım ile irtibat kurabilirler. Kelami Akdemir TÜRKSEM Kurucu Başkanı: 0 543 556 34 02 AKIDER Başkanı Sayın Canan Avşar Uzun Şahsında Sanat ve Kültüre Değer veren Kadınlar Meclisi yönetimi ve üyelerini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.”
Başkent Ankara’da illerin tanıtım etkinlikleri devam ediyor.

Ardahan-Kars-Iğdır Tanıtım Etkinliği de 9-12 Mayıs’ta AKM’de yapılacak

Etkinliklerde şair ve yazarlar da unutulmadı.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Ardahan-Kars-Iğdır (AKIDER) Kadınlar Meclisi Başkanı Canan Avşar Uzun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Birlikte hazırlamış olduğu yöresel Ürünler tanıtım etkinliği 9-12 Mayıs Tarihlerinde Ankara AKM’de yapılacak. Etkinlikte Sanat Sokağı ismiyle Şair Yazarlar ve Ozanlarımız için de stant oluşturulmuştur.

Özellikle Bayan Şair ve Yazarlarımızın Kitaplarını da imzalayacağı bu sokakta yer almak isteyen değerli şair yazar dostlarımız olursa TÜRKSEM Ankara İl Başkanımız Suna Korkut ile irtibata geçebilirler. Ya da benim aracılığım ile irtibat kurabilirler. Kelami Akdemir TÜRKSEM Kurucu Başkanı: 0 543 556 34 02

AKIDER Başkanı Sayın Canan Avşar Uzun Şahsında Sanat ve Kültüre Değer veren Kadınlar Meclisi yönetimi ve üyelerini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.