ANKESOB'dan destek

Çalışma Hayatı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 16.11.2020 - 10:02
 

ANKESOB'dan destek

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar, bu yıl beşincisi 09-13 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi programlanan; çeşitli kurum ve kuruluşların, projelerde yer alan kişilerin mesleki eğitim alanındaki çalışmalarını sergiledikleri bir etkinlik olan "Avrupa Mesleki Beceriler Haftası" kapsamında Mamak Kaymakamlığı himayelerinde ve Mamak Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen;  Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Mamak-Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında yürütülen VETFest (Ulusal ve Uluslararası Mesleki Eğitim ve Öğretim Ağları için 12 Etkinlik) projesinin açılış toplantısına katıldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde pandemi önlemleri dikkate alınarak düzenlenen etkinlikte ANKESOB Başkan Vekili Ar'a, ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar-Ge Müdürü Erdoğan Özen ile ANKESOB MEDB Üyesi Zeynel Abidin Karagöz de eşlik etti. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel'in açılış konuşmasının ardından, VETFest projesinin tanıtımını proje yürütücüsü Bilal Kılıç yaptı. Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve proje faaliyetleri sorumlusu Ercan Küçükarslan, okulun proje faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı. Üretken Akademi Topluluğu Yöneticisi Emre Tümer de proje sunumunu gerçekleştirdi. Açılış ve projeler kapsamında yapılan çalışmaların anlatıldığı konuşmaların ve proje döngüsü eğitimi sertifika töreninin ardından katılımcılar, fuaye alanında meslek liselerinin, çeşitli kurum ve kuruluşların ve kişilerin mesleki eğitim alanındaki çalışmalarını sergiledikleri stantları gezdi. ANKESOB'un da açmış olduğu bir stantla yer aldığı fuaye alanını gezen ve projeler hakkında bilgi alan ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, "Bu yıl 5'ncisi tertip edilen Avrupa Mesleki Beceriler Haftası'nı Türkiye’de kutlayan 5 etkinlikten birine ev sahipliği yapan Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) olarak; ANKESOB ve Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında, AB tarafından desteklenen ve Aston Üniversitesi Koordinatörlüğünde yürütülen Dijital Ekonomi İçin Okul İttifakı (The School Business Alliance for the Digital Economy)  isimli Erasmus+Okullar arası Stratejik Ortaklıklar projesinin tanıtımını ve ürünlerini Mamak'ta faaliyet gösteren meslek liselerinin öğretmen ve öğrencileriyle paylaştık. Bu tür etkinliklerin, iyi örnek çalışmaların kazandırılması açısından önemli olduğunu görüyor ve önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesini temenni ediyoruz."  ifadelerini kullandı.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar, bu yıl beşincisi 09-13 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi programlanan; çeşitli kurum ve kuruluşların, projelerde yer alan kişilerin mesleki eğitim alanındaki çalışmalarını sergiledikleri bir etkinlik olan "Avrupa Mesleki Beceriler Haftası" kapsamında Mamak Kaymakamlığı himayelerinde ve Mamak Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen;  Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Mamak-Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında yürütülen VETFest (Ulusal ve Uluslararası Mesleki Eğitim ve Öğretim Ağları için 12 Etkinlik) projesinin açılış toplantısına katıldı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde pandemi önlemleri dikkate alınarak düzenlenen etkinlikte ANKESOB Başkan Vekili Ar'a, ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar-Ge Müdürü Erdoğan Özen ile ANKESOB MEDB Üyesi Zeynel Abidin Karagöz de eşlik etti.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel'in açılış konuşmasının ardından, VETFest projesinin tanıtımını proje yürütücüsü Bilal Kılıç yaptı. Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve proje faaliyetleri sorumlusu Ercan Küçükarslan, okulun proje faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı. Üretken Akademi Topluluğu Yöneticisi Emre Tümer de proje sunumunu gerçekleştirdi.

Açılış ve projeler kapsamında yapılan çalışmaların anlatıldığı konuşmaların ve proje döngüsü eğitimi sertifika töreninin ardından katılımcılar, fuaye alanında meslek liselerinin, çeşitli kurum ve kuruluşların ve kişilerin mesleki eğitim alanındaki çalışmalarını sergiledikleri stantları gezdi.

ANKESOB'un da açmış olduğu bir stantla yer aldığı fuaye alanını gezen ve projeler hakkında bilgi alan ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, "Bu yıl 5'ncisi tertip edilen Avrupa Mesleki Beceriler Haftası'nı Türkiye’de kutlayan 5 etkinlikten birine ev sahipliği yapan Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) olarak; ANKESOB ve Ortaköy 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında, AB tarafından desteklenen ve Aston Üniversitesi Koordinatörlüğünde yürütülen Dijital Ekonomi İçin Okul İttifakı (The School Business Alliance for the Digital Economy)  isimli Erasmus+Okullar arası Stratejik Ortaklıklar projesinin tanıtımını ve ürünlerini Mamak'ta faaliyet gösteren meslek liselerinin öğretmen ve öğrencileriyle paylaştık. Bu tür etkinliklerin, iyi örnek çalışmaların kazandırılması açısından önemli olduğunu görüyor ve önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesini temenni ediyoruz."  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.