ANKESOB geleneksel iftar yemeğinde gündem de konuşuldu

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 20:03, Güncelleme: 17.03.2024 - 20:03
 

ANKESOB geleneksel iftar yemeğinde gündem de konuşuldu

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Geleneksel İftar Programı, Ankara ve ilçelerindeki esnaf ve sanatkar odası başkanlarının yoğun katılımıyla yapılıd.
ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’in ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen geleneksel iftar programında; sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik, dayanışma ön planda oldu. Ankara Lokantacılar, Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin’in iftar duasının ardından Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, iftar programında konuştu. ANKESOB Başkanı Yiğiner, yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi ortamı içerisinde birlik ve beraberliğin, dayanışmanın önemine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayının bereketini, Ahi soframızda hep birlikte oruçlarımızı açarak paylaştığımız iftar programımıza iştirak eden esnaf ve sanatkar odası başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler hizmet için varız. Meslek kuruluşlarının temsilcileri olarak bizim tek hedefimiz; sorumluluk bilinciyle esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize hizmet etmek. Bunu da, başarının en büyük unsuru birlik ve beraberlik içerisinde ve hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden el ele vererek yapmaya devam edeceğiz. İftar programımıza katılan siz değerli oda başkanlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, dualarımızı, oruçlarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin. Ramazan ayının esnaf ve sanatkarlarımız için, ülkemiz için, İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah hepimize; kazasız belasız, helalinden, bereketli bol kazançlar nasip etsin inşallah.” İftar programında söz alan oda başkanları da birer konuşma yaparak, odalarına ve sektörel gündemlerindeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Geleneksel İftar Programı, Ankara ve ilçelerindeki esnaf ve sanatkar odası başkanlarının yoğun katılımıyla yapılıd.

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’in ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen geleneksel iftar programında; sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik, dayanışma ön planda oldu.

Ankara Lokantacılar, Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin’in iftar duasının ardından Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, iftar programında konuştu.

ANKESOB Başkanı Yiğiner, yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi ortamı içerisinde birlik ve beraberliğin, dayanışmanın önemine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayının bereketini, Ahi soframızda hep birlikte oruçlarımızı açarak paylaştığımız iftar programımıza iştirak eden esnaf ve sanatkar odası başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler hizmet için varız. Meslek kuruluşlarının temsilcileri olarak bizim tek hedefimiz; sorumluluk bilinciyle esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize hizmet etmek. Bunu da, başarının en büyük unsuru birlik ve beraberlik içerisinde ve hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden el ele vererek yapmaya devam edeceğiz.

İftar programımıza katılan siz değerli oda başkanlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, dualarımızı, oruçlarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin. Ramazan ayının esnaf ve sanatkarlarımız için, ülkemiz için, İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah hepimize; kazasız belasız, helalinden, bereketli bol kazançlar nasip etsin inşallah.”

İftar programında söz alan oda başkanları da birer konuşma yaparak, odalarına ve sektörel gündemlerindeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.