ANKESOB / BİDDG müşterek toplandı

Ekonomi 18.11.2022 - 11:43, Güncelleme: 18.11.2022 - 11:43
 

ANKESOB / BİDDG müşterek toplandı

ANKESOB İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı'nda işyeri ziyaretlerinde yaşanan sorunlar ile çözüm yolları değerlendirildi. ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, toplantıya başkanlık etti. Yiğiner, "Geleceğe odaklanıp, rekabet avantajı sağlayacak yeni bakış açıları geliştirmeliyiz." dedi.
Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in başkanlığında yapıldı. ANKESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda; BİDDG üyeleri tarafından esnaf ve sanatkarlara ait işyerlerine yapılan ziyaretler kapsamında yaşanan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin tespit, öneri ve değerlendirmeler ele alındı. Toplantıda ayrıca, esnaf ve sanatkarların geleceğine yönelik gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerinin planlamaları ile mesleki ve kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine yönelik projelerin geliştirilmesi gibi temel konular üzerinde de duruldu. ANKESOB/BİDDG Müşterek Toplantısı'na başkanlık eden ANKESOB Başkanı Yiğiner, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; "Teşkilatımıza nasıl faydalı olabiliriz, geleceğe nasıl hazırlanırız, geleceğin yeteneklerine nasıl sahip oluruz konularına yoğunlaşmalıyız. Zamanı okuyan stratejik düşünme yoluyla geleceğe odaklanıp, yeni bakış açısıyla hareket etmemiz gerekmektedir. Rekabet avantajı sağlayacak inovasyon odaklı yaklaşımla, yeni teknolojileri farklı rollerle birleştirmeli, dijital ve yeşil pazarlama yetkinliklerimizi geliştirmeliyiz. Teşvik edilen, desteklenen sektörler ve bu sektörlere verilen devlet destekleri üzerinden yatırım fırsatlarını öğrenerek, sunulan avantajlardan esnaf ve sanatkarlarımızın faydalanmasını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı. ANKESOB/BİDDG'nin sekretarya görevini yürüten ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar-Ge Müdürü Erdoğan Özen de konuşmasında İDDG'lerin daha aktif hale gelmesi için kurumsal ve mevzuata uygun çalışmaların sürdüğünü belirterek, esnaf ve sanatkar işyerlerinde rehberlik ve denetlemenin nasıl yapılması gerektiğini adım adım örneklerle anlattı. Gruplarda yer alan oda başkanlarının konu ile ilgili sorularını cevaplandıran Özen, gelecek aylarda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Özen, konuşmasının devamında planlamaları yapılan eğitim faaliyetleri hakkında da bilgilendirmede bulundu. 
ANKESOB İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı'nda işyeri ziyaretlerinde yaşanan sorunlar ile çözüm yolları değerlendirildi. ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, toplantıya başkanlık etti. Yiğiner, "Geleceğe odaklanıp, rekabet avantajı sağlayacak yeni bakış açıları geliştirmeliyiz." dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grupları (BİDDG) Müşterek Toplantısı, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in başkanlığında yapıldı.

ANKESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda; BİDDG üyeleri tarafından esnaf ve sanatkarlara ait işyerlerine yapılan ziyaretler kapsamında yaşanan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin tespit, öneri ve değerlendirmeler ele alındı. Toplantıda ayrıca, esnaf ve sanatkarların geleceğine yönelik gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerinin planlamaları ile mesleki ve kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine yönelik projelerin geliştirilmesi gibi temel konular üzerinde de duruldu.

ANKESOB/ BİDDG Müşterek Toplantısı'na başkanlık eden ANKESOB Başkanı Yiğiner, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; "Teşkilatımıza nasıl faydalı olabiliriz, geleceğe nasıl hazırlanırız, geleceğin yeteneklerine nasıl sahip oluruz konularına yoğunlaşmalıyız. Zamanı okuyan stratejik düşünme yoluyla geleceğe odaklanıp, yeni bakış açısıyla hareket etmemiz gerekmektedir. Rekabet avantajı sağlayacak inovasyon odaklı yaklaşımla, yeni teknolojileri farklı rollerle birleştirmeli, dijital ve yeşil pazarlama yetkinliklerimizi geliştirmeliyiz. Teşvik edilen, desteklenen sektörler ve bu sektörlere verilen devlet destekleri üzerinden yatırım fırsatlarını öğrenerek, sunulan avantajlardan esnaf ve sanatkarlarımızın faydalanmasını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.

ANKESOB/BİDDG'nin sekretarya görevini yürüten ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar-Ge Müdürü Erdoğan Özen de konuşmasında İDDG'lerin daha aktif hale gelmesi için kurumsal ve mevzuata uygun çalışmaların sürdüğünü belirterek, esnaf ve sanatkar işyerlerinde rehberlik ve denetlemenin nasıl yapılması gerektiğini adım adım örneklerle anlattı. Gruplarda yer alan oda başkanlarının konu ile ilgili sorularını cevaplandıran Özen, gelecek aylarda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Özen, konuşmasının devamında planlamaları yapılan eğitim faaliyetleri hakkında da bilgilendirmede bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.