Ankara'yı tanıtan ve ekonomiyi canlandıran geziler

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.01.2024 - 13:11, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:11
 

Ankara'yı tanıtan ve ekonomiyi canlandıran geziler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent tanıtımına katkıda bulunmak ve yerel esnafın ekonomisini canlandırmak amacıyla çevre ilçelere ücretsiz olarak düzenlediği "Ankara Kent Gezileri"ne olan ilgi devam ediyor.
Ankara'da yaşayan yerli ve yabancı konuklar ile depremzedeler, görme ve işitme engelli vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) kent gezilerinde bir araya geliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen hizmet kapsamında, 2021-2023 yılları arasında toplam 66 bin vatandaş, Ankara'nın çeşitli ilçelerini ziyaret etti. Nallıhan, Balâ, Kalecik, Kahramankazan, Beypazarı, Polatlı, Çubuk, Ayaş, Çamlıdere, Şereflikoçhisar, Kızılcahamam, Haymana, Evren, Güdül ve Elmadağ ilçelerine düzenlenen gezilere olan ilgi her geçen gün artıyor. GEZİLER DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerde, ziyaretçilere unutulmaz deneyimler yaşatılırken, Beypazarı, Çamlıdere, Kızılcahamam, Nallıhan ve Polatlı gezilerine özellikle yoğun bir katılım oldu. Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Anıtkabir başta olmak üzere 1. ve 2. Meclis, Etnografya Müzesi ve restorasyon çalışmaları devam eden Roma Tiyatrosu gezileri de düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatları doğrultusunda düzenlenen bu kent gezilerine katılmak isteyenler, bireysel başvurularını Başkent 153 Çağrı Merkezi üzerinden, grup başvurularını ise ABB Hizmet Binası'nda dilekçe ile gerçekleştirebiliyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent tanıtımına katkıda bulunmak ve yerel esnafın ekonomisini canlandırmak amacıyla çevre ilçelere ücretsiz olarak düzenlediği "Ankara Kent Gezileri"ne olan ilgi devam ediyor.

Ankara'da yaşayan yerli ve yabancı konuklar ile depremzedeler, görme ve işitme engelli vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) kent gezilerinde bir araya geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen hizmet kapsamında, 2021-2023 yılları arasında toplam 66 bin vatandaş, Ankara'nın çeşitli ilçelerini ziyaret etti. Nallıhan, Balâ, Kalecik, Kahramankazan, Beypazarı, Polatlı, Çubuk, Ayaş, Çamlıdere, Şereflikoçhisar, Kızılcahamam, Haymana, Evren, Güdül ve Elmadağ ilçelerine düzenlenen gezilere olan ilgi her geçen gün artıyor.

GEZİLER DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerde, ziyaretçilere unutulmaz deneyimler yaşatılırken, Beypazarı, Çamlıdere, Kızılcahamam, Nallıhan ve Polatlı gezilerine özellikle yoğun bir katılım oldu. Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Anıtkabir başta olmak üzere 1. ve 2. Meclis, Etnografya Müzesi ve restorasyon çalışmaları devam eden Roma Tiyatrosu gezileri de düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatları doğrultusunda düzenlenen bu kent gezilerine katılmak isteyenler, bireysel başvurularını Başkent 153 Çağrı Merkezi üzerinden, grup başvurularını ise ABB Hizmet Binası'nda dilekçe ile gerçekleştirebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.