Ankara'ya Yeni Bir Soluk: ARTSAN Sanat Galerisi

Kültür-Sanat 16.12.2022 - 13:56, Güncelleme: 16.12.2022 - 13:56
 

Ankara'ya Yeni Bir Soluk: ARTSAN Sanat Galerisi

Sema KUMRULU / Ankara'nın yeni sanat merkezlerinden ARTSAN Sanat Galeri'si, açmış olduğu üçüncü sergisiyle sanatseverleri buluşturdu.
Ankara Hoşdere Caddesi Şair Nefi Sokak'ta yeni açılan ARTSAN Sanat Galerisi ilk sergisini ''Ustalarla Buluşma'' temasıyla açtı. ''Sonbaharı Karşılama'', ardından "Yılbaşı Karması'' resim sergisi ile yeni yıla girecek. ''Yılbaşı Karması '' resim sergisi,10 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti. Birbirinden değerli 72 ressam ve eserleri sergide yer alırken yoğun bir kalabalık gözlendi. ARTSAN Sanat Galeri sahibi Hasan Öz'e sordum; Hasan Bey ARTSANAT Galerisini açana kadar neler yapıyordunuz? Ben 1995 yılında Ankara'nın Siteler semtinde şövale ve tuval işleri yaparak başladım. 1999 yılına geldiğimiz zaman şirket kurarak sanat faaliyetlerine başladım. ARTSAN Çerçeve Sanatsal Boya Galerisi'ni kurdum. Boya, tuval, fırça satıyordum. Ardından bu yılın Haziran ayında ARTSAN Sanat Galerimi açtım. Bundan sonra sergiler ve resim kursları ile devam edeceğim. Amacım sanatçı ve sanatseverleri buluşturmak. ''Yılbaşı Karması'' temalı sergi 5 Ocak 2023 tarihine kadar izlenebilir. Gerek sanatçıları ile gerek mekan olarak Ankara'ya yeni bir soluk kazandıran ARTSAN Sanat Galerisine başarılı sergiler diliyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Ankara'nın yeni sanat merkezlerinden ARTSAN Sanat Galeri'si, açmış olduğu üçüncü sergisiyle sanatseverleri buluşturdu.

Ankara Hoşdere Caddesi Şair Nefi Sokak'ta yeni açılan ARTSAN Sanat Galerisi ilk sergisini ''Ustalarla Buluşma'' temasıyla açtı. ''Sonbaharı Karşılama'', ardından "Yılbaşı Karması'' resim sergisi ile yeni yıla girecek.

''Yılbaşı Karması '' resim sergisi,10 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti. Birbirinden değerli 72 ressam ve eserleri sergide yer alırken yoğun bir kalabalık gözlendi.

ARTSAN Sanat Galeri sahibi Hasan Öz'e sordum;

Hasan Bey ARTSANAT Galerisini açana kadar neler yapıyordunuz?

Ben 1995 yılında Ankara'nın Siteler semtinde şövale ve tuval işleri yaparak başladım. 1999 yılına geldiğimiz zaman şirket kurarak sanat faaliyetlerine başladım. ARTSAN Çerçeve Sanatsal Boya Galerisi'ni kurdum. Boya, tuval, fırça satıyordum. Ardından bu yılın Haziran ayında ARTSAN Sanat Galerimi açtım. Bundan sonra sergiler ve resim kursları ile devam edeceğim. Amacım sanatçı ve sanatseverleri buluşturmak.

''Yılbaşı Karması'' temalı sergi 5 Ocak 2023 tarihine kadar izlenebilir.

Gerek sanatçıları ile gerek mekan olarak Ankara'ya yeni bir soluk kazandıran ARTSAN Sanat Galerisine başarılı sergiler diliyorum.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.