Ankara’ya Mart karı!

Ankara 29.03.2023 - 11:45, Güncelleme: 29.03.2023 - 11:45
 

Ankara’ya Mart karı!

Kar yağışının etkili olduğu Başkentte Dikmen, İncek, Bağlum gibi yerlerde yoğun biçimde yağan kar, ilçelerde de etkisini hissettirdi.
ANKHABER Meteorolojinin günler önce haber verdiği ve uyardığı yağışlar baştan Ankara ve İstanbul olmak üzere yurdum büyük bölümünde etkili oluyor. Bir gün önce sağanak yağmurun etkili olduğu Ankara'da vatandaşlar, günün erken saatlerinde başlayan kar yağışı ile sevindi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekipleri, ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için ana güzergahlarda çalışma yapıyor. Kar yağışının gün boyunca devam etmesi beklenirken Ankara’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu… Özellikle Dikmen, İncek, Bağlum gibi yerlerde yoğun biçimde yağan kar, ilçelerde de etkisini hissettirdi. İstanbul’da ise dün başlayan yağmur, bu sabah bazı ilçelerde yerini sulu kara, yüksek kesimlerde ise kar yağışına bıraktı. (Fotoğraf: ANKHABER)
Kar yağışının etkili olduğu Başkentte Dikmen, İncek, Bağlum gibi yerlerde yoğun biçimde yağan kar, ilçelerde de etkisini hissettirdi.

ANKHABER

Meteorolojinin günler önce haber verdiği ve uyardığı yağışlar baştan Ankara ve İstanbul olmak üzere yurdum büyük bölümünde etkili oluyor.

Bir gün önce sağanak yağmurun etkili olduğu Ankara'da vatandaşlar, günün erken saatlerinde başlayan kar yağışı ile sevindi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekipleri, ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için ana güzergahlarda çalışma yapıyor.

Kar yağışının gün boyunca devam etmesi beklenirken Ankara’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu…

Özellikle Dikmen, İncek, Bağlum gibi yerlerde yoğun biçimde yağan kar, ilçelerde de etkisini hissettirdi.

İstanbul’da ise dün başlayan yağmur, bu sabah bazı ilçelerde yerini sulu kara, yüksek kesimlerde ise kar yağışına bıraktı.

(Fotoğraf: ANKHABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.