Ankara'nın yeni Millet Bahçeleri Pursaklar'a yapılıyor

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.02.2024 - 13:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:21
 

Ankara'nın yeni Millet Bahçeleri Pursaklar'a yapılıyor

Pursaklar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni eserlerle vatandaşların yaşamına değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi'nin yapım çalışmaları hızla ilerliyor.
Pursaklar Belediyesi, kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime kadar geniş bir yelpazede hizmet sunarak ilçe sakinlerine yeni bir nefes alanı sağlıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, bu önemli projelerin Ankara'nın soluklanma noktaları olacağını ifade ederek, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Pursaklar Millet Bahçesi, Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle 230 dönümlük bir arazi üzerine inşa ediliyor. Bu bahçe içerisinde manej alanı, okçuluk alanları, kıraathaneler, evcil hayvanlar parkı, spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları ve biyolojik gölet gibi birçok sosyal alan bulunacak. Gümüşoluk Millet Bahçesi ise Pursaklar Belediyesi tarafından yapımı devam eden bir diğer proje. Bu bahçe, yoğun yeşil alanları ve doğal göletiyle dikkat çekiyor. Yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, çocuk oyun ve spor alanları, piknik alanları gibi pek çok özellikle Pursaklar'a güzel bir yaşam alanı sunacak. Bu iki millet bahçesi tamamlandığında sadece Pursaklar için değil, tüm Ankara için cazibe merkezleri haline gelecek. Pursaklar Belediyesi'nin bu değerli projeleri, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak öne çıkıyor.
Pursaklar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni eserlerle vatandaşların yaşamına değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi'nin yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Pursaklar Belediyesi, kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime kadar geniş bir yelpazede hizmet sunarak ilçe sakinlerine yeni bir nefes alanı sağlıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, bu önemli projelerin Ankara'nın soluklanma noktaları olacağını ifade ederek, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Pursaklar Millet Bahçesi, Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle 230 dönümlük bir arazi üzerine inşa ediliyor. Bu bahçe içerisinde manej alanı, okçuluk alanları, kıraathaneler, evcil hayvanlar parkı, spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları ve biyolojik gölet gibi birçok sosyal alan bulunacak.

Gümüşoluk Millet Bahçesi ise Pursaklar Belediyesi tarafından yapımı devam eden bir diğer proje. Bu bahçe, yoğun yeşil alanları ve doğal göletiyle dikkat çekiyor. Yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, çocuk oyun ve spor alanları, piknik alanları gibi pek çok özellikle Pursaklar'a güzel bir yaşam alanı sunacak.

Bu iki millet bahçesi tamamlandığında sadece Pursaklar için değil, tüm Ankara için cazibe merkezleri haline gelecek. Pursaklar Belediyesi'nin bu değerli projeleri, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.