Ankara’nın Sanayisi, Ticareti ve Medyası!

Ekonomi 26.10.2022 - 18:11, Güncelleme: 26.10.2022 - 18:11
 

Ankara’nın Sanayisi, Ticareti ve Medyası!

Fotoğraf, “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabı için 14 Ekim Cuma günü Ankara Ticaret Odası Hizmet Binasında düzenlenen etkinlikte çekilmişti.
Dursun ERKILIÇ Ankara Sanayi Odası tarafından İngilizce, Ankara Ticaret Odası tarafından ise Türkçe bastırılan “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabı için 14 Ekim Cuma günü Ankara Ticaret Odası Hizmet Binasında güzel bir etkinlik düzenlenmişti. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir bu harika projeye sağladığı katkı ile takdir toplayan isimlerdi. Etkinlikte yer alan bir gazeteci olarak; Ankara’nın sanayi üretimini ve ticaret bereketini temsil eden iki oda başkanı ile bu güzel pozu verdik. ATO’nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz, konuşmacı olarak katılırken; ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M. Ülkü Karakuş, Tohumluk Vakfı Başkanı sanatçı Pınar Ayhan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Meral Uzman, Vakıf Kültür Sanat Komitesi Başkanı Semra Sancak ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Eser ve Resim Sanatçısı Mine Alkan ve bendeniz ile ATO Meclis ve Komite Üyeleri, sanatçılar ve çok sayıda davetli de hazır bulundu.
Fotoğraf, “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabı için 14 Ekim Cuma günü Ankara Ticaret Odası Hizmet Binasında düzenlenen etkinlikte çekilmişti.

Dursun ERKILIÇ

Ankara Sanayi Odası tarafından İngilizce, Ankara Ticaret Odası tarafından ise Türkçe bastırılan “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabı için 14 Ekim Cuma günü Ankara Ticaret Odası Hizmet Binasında güzel bir etkinlik düzenlenmişti.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir bu harika projeye sağladığı katkı ile takdir toplayan isimlerdi. Etkinlikte yer alan bir gazeteci olarak; Ankara’nın sanayi üretimini ve ticaret bereketini temsil eden iki oda başkanı ile bu güzel pozu verdik.

ATO’nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz, konuşmacı olarak katılırken; ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M. Ülkü Karakuş, Tohumluk Vakfı Başkanı sanatçı Pınar Ayhan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Meral Uzman, Vakıf Kültür Sanat Komitesi Başkanı Semra Sancak ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Eser ve Resim Sanatçısı Mine Alkan ve bendeniz ile ATO Meclis ve Komite Üyeleri, sanatçılar ve çok sayıda davetli de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.