Ankara'nın iki tarihi ilçesi Haymana ve Polatlı 'Kardeş Kent' oldu

Ankara 12.09.2023 - 14:43, Güncelleme: 12.09.2023 - 14:43
 

Ankara'nın iki tarihi ilçesi Haymana ve Polatlı 'Kardeş Kent' oldu

Sakarya Meydan Muharebesi'nin iki tarihi ilçesi Haymana ve Polatlı kardeş kent oldu..
Haymana’da düzenlenen Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana Sempozyumu’nda gerçekleştirilen protokolü Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya imzaladı. Turgut “Kardeşliğimizi Geleceğe Taşıdık” Haymana ve Polatlı’nın ayrılmaz bir geçmişe ve iç içe geçmiş bir ortak geleceğe sahip iki İlçe olduklarını belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Bu protokolle zaten tarihten gelen kardeşlik bağlarımızı resmiyete döktük. Bu imzayla aynı geçmişe ortak nüfusa sahip İlçelerimiz bu bağları geleceğe taşımak için önemli bir adım attı. Ben 22 gün 22 Gece sürdürdüğümüz Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana etkinliklerine verdikleri destek için Polatlı Belediye Başkanımız  Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Haymana ve Polatlı’nın kardeşliği hayırlı olsun.” dedi. "ETLE TIRNAK GİBİYİZ" Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Haymana ve Polatlı’nın zaten etle tırnak gibi olduğunu belirterek “Bugün zaten kardeş olan iki şehrin kardeşliğini resmileştireceğiz. Polatlı Haymana, Haymana Polatlı demek. Polatlı’dan çok yoğun bir Haymanalı nüfusu var. Ticaretimizde, sosyal hayatımızda önemli bir rol üstlenmişlerdir. Etle tırnak iki şehiriz. Kardeşliğimiz hayırlı olsun.” diye konuştu  
Sakarya Meydan Muharebesi'nin iki tarihi ilçesi Haymana ve Polatlı kardeş kent oldu..

Haymana’da düzenlenen Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana Sempozyumu’nda gerçekleştirilen protokolü Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya imzaladı.
Turgut “Kardeşliğimizi Geleceğe Taşıdık”
Haymana ve Polatlı’nın ayrılmaz bir geçmişe ve iç içe geçmiş bir ortak geleceğe sahip iki İlçe olduklarını belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Bu protokolle zaten tarihten gelen kardeşlik bağlarımızı resmiyete döktük. Bu imzayla aynı geçmişe ortak nüfusa sahip İlçelerimiz bu bağları geleceğe taşımak için önemli bir adım attı. Ben 22 gün 22 Gece sürdürdüğümüz Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana etkinliklerine verdikleri destek için Polatlı Belediye Başkanımız  Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Haymana ve Polatlı’nın kardeşliği hayırlı olsun.” dedi.

"ETLE TIRNAK GİBİYİZ"

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Haymana ve Polatlı’nın zaten etle tırnak gibi olduğunu belirterek “Bugün zaten kardeş olan iki şehrin kardeşliğini resmileştireceğiz. Polatlı Haymana, Haymana Polatlı demek. Polatlı’dan çok yoğun bir Haymanalı nüfusu var. Ticaretimizde, sosyal hayatımızda önemli bir rol üstlenmişlerdir. Etle tırnak iki şehiriz. Kardeşliğimiz hayırlı olsun.” diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.