Ankara'nın genç dehaları Pursaklar'da buluşuyor

Ankara 05.06.2023 - 12:20, Güncelleme: 05.06.2023 - 12:20
 

Ankara'nın genç dehaları Pursaklar'da buluşuyor

Pursaklar Belediyesi’nin genç yetenekler için kurduğu Bilim Pursaklar Atölyeleri, başkentli öğrencileri bilim atölyelerinde ağırlıyor…
Ankara’da eğitim gören 6-8, 9-11, 12-14 yaş gruplarındaki öğrenciler, Astronomi&Havacılık ve Uzay Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Girişim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyelerine gelerek deney düzenekleri ve çeşitli etkinlikler okulda öğrenilen soyut kavramları somutlaştırma imkânı bulurken, deneyerek, gözlemleyerek öğrenme fırsatı buldu. Bilim Pursaklar Atölyeleri ile teknolojinin ve bilimin kalbinin Pursaklar’da atma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Pursaklar eğitimde, teknolojide, sanatta, sporda, kültürde merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Bilim Pursaklar atölyelerimiz, Ankara’nın farklı ilçelerinden gelen misafir öğrencilere de hizmet veriyor. Atölyelerimiz çocuklarımızın bilimsel merakını ve farkındalığını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlerleyen günlerde de farklı ilçelerimizden bilime, teknolojiye ilgi duyan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen öğrencilerimizi Bilim Pursaklar Atölyelerimizde ağırlamaya devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi’nin genç yetenekler için kurduğu Bilim Pursaklar Atölyeleri, başkentli öğrencileri bilim atölyelerinde ağırlıyor…

Ankara’da eğitim gören 6-8, 9-11, 12-14 yaş gruplarındaki öğrenciler, Astronomi&Havacılık ve Uzay Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Girişim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyelerine gelerek deney düzenekleri ve çeşitli etkinlikler okulda öğrenilen soyut kavramları somutlaştırma imkânı bulurken, deneyerek, gözlemleyerek öğrenme fırsatı buldu.

Bilim Pursaklar Atölyeleri ile teknolojinin ve bilimin kalbinin Pursaklar’da atma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Pursaklar eğitimde, teknolojide, sanatta, sporda, kültürde merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Bilim Pursaklar atölyelerimiz, Ankara’nın farklı ilçelerinden gelen misafir öğrencilere de hizmet veriyor. Atölyelerimiz çocuklarımızın bilimsel merakını ve farkındalığını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlerleyen günlerde de farklı ilçelerimizden bilime, teknolojiye ilgi duyan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen öğrencilerimizi Bilim Pursaklar Atölyelerimizde ağırlamaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.