Ankara’nın En Büyük Kitap Fuarı 26 Nisan’da ATO Congresium’da Açılıacakr

Kültür-Sanat 22.04.2024 - 13:53, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:53
 

Ankara’nın En Büyük Kitap Fuarı 26 Nisan’da ATO Congresium’da Açılıacakr

Başkent bir kez daha kitaplarla buluşuyor. Bu yıl 20. Düzenlenen Ankara Kitap Fuarı milyonları aşkın kitapseveri ağırlamaya hazırlanıyor.
Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da düzenlenen ve 10 gün sürecek fuarın Konuk Ülkesi Japonya , “Uluslararası Onur Konuğu” ise günümüz Japonya edebiyatının önemli temsilcilerinden Yoshinori Moriwaki olacak. Türk  bilim ve akademisyen dünyasının önemli temsilcilerinden Prof. Dr. Celal Şengör ise bu yılki “Onur Konuğu” olacağı Ankara Kitap Fuarı’nda çok sayıda etkinlik sergilenecek, 500’ü aşkın yazar okurlarıyla buluşacak.   * * * * Ankara Kitap Fuarı, 26 Nisan 2023 Cuma günü kitap tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Eylül Fuarcılık tarafından 26 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, kitapseverler için birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak. 500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, 10 gün boyunca bir çok söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitileri gerçekleştirilecek. Fuar süresince toplamda 1000’den fazla etkinlik düzenlenecek. Ankara Kitap Fuarı, özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile ziyaretçilerine tam bir kitap şöleni sunacak. Kültür dünyamızın vazgeçilmez temsilcileri Sahafların da hazır bulunacağı Ankara Kitap Fuarı’nda okurlar renkli stantlarla karşılaşacak. “ONUR YAZARI” Prof. Dr. Celal Şengör 20. Ankara Kitap Fuarı, 10 gün boyunca okurla yazarın Başkent’teki buluşma adresi olacak. Ziyaretçiler takipçisi oldukları 500’ü aşkın yazarla da bir araya gelme, kitaplarını imzalatma ve sohbet etme imkanı bulacak. Fuarın “Onur Yazarı” Prof. Dr. Celal Şengör de, bir dizi etkinlikle okurlarıyla bir araya gelecek. KONUK ÜLKE JAPONYA   Eylül  Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Fuar’a Japonya Ankara Büyükelçiliği de destek verecek. 20. Ankara Kitap Fuarı aynı kapsamda önemli bir Japonya yazarı da ağırlayacak. Fuarın “Uluslararası Onur Konuğu” Yoshinori Moriwaki olacak. Günümüz Japonya edebiyatının en prestijli yazarlarından birisi olan Yoshinori Moriwaki fuarda okurlarla buluşacak. Çok sayıda kültürel etkinlik, imza ve söyleşi programlarının düzenleneceği 20. Ankara Kitap Fuarı’nın bu yılı milyonları  aşkın kitapsevere ev sahipliği yapması bekleniyor.   26 Nisan 2024 Cuma Günü Saat :14.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan  Ankara Kitap Fuarı her gün 26 Nisan – 5 Mayıs  2024 tarihleri, 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Başkent bir kez daha kitaplarla buluşuyor. Bu yıl 20. Düzenlenen Ankara Kitap Fuarı milyonları aşkın kitapseveri ağırlamaya hazırlanıyor.

Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da düzenlenen ve 10 gün sürecek fuarın Konuk Ülkesi Japonya , “Uluslararası Onur Konuğu” ise günümüz Japonya edebiyatının önemli temsilcilerinden Yoshinori Moriwaki olacak.

Türk  bilim ve akademisyen dünyasının önemli temsilcilerinden Prof. Dr. Celal Şengör ise bu yılki “Onur Konuğu” olacağı Ankara Kitap Fuarı’nda çok sayıda etkinlik sergilenecek, 500’ü aşkın yazar okurlarıyla buluşacak.
 
* * * *
Ankara Kitap Fuarı, 26 Nisan 2023 Cuma günü kitap tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Eylül Fuarcılık tarafından 26 Nisan-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, kitapseverler için birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak.
500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, 10 gün boyunca bir çok söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitileri gerçekleştirilecek. Fuar süresince toplamda 1000’den fazla etkinlik düzenlenecek.
Ankara Kitap Fuarı, özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile ziyaretçilerine tam bir kitap şöleni sunacak. Kültür dünyamızın vazgeçilmez temsilcileri Sahafların da hazır bulunacağı Ankara Kitap Fuarı’nda okurlar renkli stantlarla karşılaşacak.
“ONUR YAZARI” Prof. Dr. Celal Şengör
20. Ankara Kitap Fuarı, 10 gün boyunca okurla yazarın Başkent’teki buluşma adresi olacak. Ziyaretçiler takipçisi oldukları 500’ü aşkın yazarla da bir araya gelme, kitaplarını imzalatma ve sohbet etme imkanı bulacak. Fuarın “Onur Yazarı” Prof. Dr. Celal Şengör de, bir dizi etkinlikle okurlarıyla bir araya gelecek.
KONUK ÜLKE JAPONYA  
Eylül  Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Fuar’a Japonya Ankara Büyükelçiliği de destek verecek. 20. Ankara Kitap Fuarı aynı kapsamda önemli bir Japonya yazarı da ağırlayacak. Fuarın “Uluslararası Onur Konuğu” Yoshinori Moriwaki olacak. Günümüz Japonya edebiyatının en prestijli yazarlarından birisi olan Yoshinori Moriwaki fuarda okurlarla buluşacak.
Çok sayıda kültürel etkinlik, imza ve söyleşi programlarının düzenleneceği 20. Ankara Kitap Fuarı’nın bu yılı milyonları  aşkın kitapsevere ev sahipliği yapması bekleniyor.
 
26 Nisan 2024 Cuma Günü Saat :14.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan  Ankara Kitap Fuarı her gün 26 Nisan – 5 Mayıs  2024 tarihleri, 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.