Ankaralı gençlere Nevşehir Gençlik Kampı

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 09.02.2024 - 11:35, Güncelleme: 09.02.2024 - 11:35
 

Ankaralı gençlere Nevşehir Gençlik Kampı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve spor etkinliklerine katılabilmesi için çalışmalarına devam ediyor...
Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arasındaki genç erkekleri Nevşehir Gençlik Kampı'na gönderdi. Son beş yılda, sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar gençlerin gelişimine katkı sağlayacak çeşitli faaliyetlerde bulunan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gençleri Gençlik Kampı organizasyonlarına katılmaya teşvik ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaz-kış demeden gençleri Gençlik Kampları'na göndermeye devam ettiklerini belirtti. Çetin, "14-18 yaş arası genç erkekleri Nevşehir Kapadokya'ya yolcu ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğümüz proje kapsamında çok sayıda genç öğrencimizi farklı illerdeki kamplara göndermeye devam ediyoruz. Bu gençler, okul ve günlük streslerden uzaklaşarak keyifli vakit geçirecekler. Dualarımız, aileleriyle birlikte sağlıkla ve mutlu bir şekilde geri dönmeleri yönünde" şeklinde konuştu. Pursaklar Belediyesi'nin desteklediği genç erkekler, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na giderken, doğanın güzelliklerini keşfetme ve birçok tarihi alanı yakından tanıma fırsatı bulacaklar.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve spor etkinliklerine katılabilmesi için çalışmalarına devam ediyor...

Pursaklar Belediyesi, 14-18 yaş arasındaki genç erkekleri Nevşehir Gençlik Kampı'na gönderdi.

Son beş yılda, sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar gençlerin gelişimine katkı sağlayacak çeşitli faaliyetlerde bulunan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gençleri Gençlik Kampı organizasyonlarına katılmaya teşvik ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaz-kış demeden gençleri Gençlik Kampları'na göndermeye devam ettiklerini belirtti. Çetin, "14-18 yaş arası genç erkekleri Nevşehir Kapadokya'ya yolcu ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğümüz proje kapsamında çok sayıda genç öğrencimizi farklı illerdeki kamplara göndermeye devam ediyoruz. Bu gençler, okul ve günlük streslerden uzaklaşarak keyifli vakit geçirecekler. Dualarımız, aileleriyle birlikte sağlıkla ve mutlu bir şekilde geri dönmeleri yönünde" şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi'nin desteklediği genç erkekler, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampı'na giderken, doğanın güzelliklerini keşfetme ve birçok tarihi alanı yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.