Ankaragücü'ne TSYD Ankara'dan başarı ziyareti

Ankara 24.05.2023 - 14:31, Güncelleme: 24.05.2023 - 14:31
 

Ankaragücü'ne TSYD Ankara'dan başarı ziyareti

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da Medipol Başakşehir ile finale kalmak için sahaya çıkacak... Başkent ekibi, 32 yıl sonra finale adını yazdırmak istiyor...
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi, tarihi yarıl final karşılaşması öncesinde MKE Ankaragücü’ne başarı dileğinde bulundu. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ile Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin’in ağırladığı heyette TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Karadaş, Özgür Şahiner, Orhan Kemal Erkılıç ve Timuçin Nalbant yer aldı. Ankara’nın 32 yıl sonra Ankaragücü’nden kupa finali başarısı beklediğini belirten Başkan Murat Tarhan, “Önce final, sonra kupayı dört gözle bekliyoruz. Ankaragücü’ne yarı finalde Başakşehir maçında başarılar diliyoruz” dedi. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ise TSYD Ankara yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bize moral verdiniz. Takımımız taraftarımıza, kentimize final heyecanı yaşatsın istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle umarım hedefimize ulaşırız” diye konuştu.
MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da Medipol Başakşehir ile finale kalmak için sahaya çıkacak... Başkent ekibi, 32 yıl sonra finale adını yazdırmak istiyor...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi, tarihi yarıl final karşılaşması öncesinde MKE Ankaragücü’ne başarı dileğinde bulundu.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ile Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin’in ağırladığı heyette TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Karadaş, Özgür Şahiner, Orhan Kemal Erkılıç ve Timuçin Nalbant yer aldı.

Ankara’nın 32 yıl sonra Ankaragücü’nden kupa finali başarısı beklediğini belirten Başkan Murat Tarhan, “Önce final, sonra kupayı dört gözle bekliyoruz. Ankaragücü’ne yarı finalde Başakşehir maçında başarılar diliyoruz” dedi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ise TSYD Ankara yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bize moral verdiniz. Takımımız taraftarımıza, kentimize final heyecanı yaşatsın istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle umarım hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.