Ankara’daki Yozgatlılardan iki önemli etkinlik

Spor Sahnesi 21.09.2023 - 12:43, Güncelleme: 21.09.2023 - 12:43
 

Ankara’daki Yozgatlılardan iki önemli etkinlik

ANKHABER / Nüfus bakımından Başkent Ankara’da en çoklar arasında yer alan Yozgatlıların etkinlikleri ve bu etkinliklere katılımları da yüksek oluyor.
Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Genel Başkan Ahmet Koç yönetiminde pek çok programa imza atarken, iki ayrı sivil toplum kuruluşu da konser ve turnuvalarıyla dikkat çekiyor. Başkanlığını Mehmet Bahçeci’nin yaptığı Başkent Seğmenler Kulübü, “Kültür Sanat ve Dayanışma Konseri düzenlerken, Başkanlığını Aytaç Bingöl’ün yaptığı Keçiören Yozgatlılar Deneği de El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvası gerçekleştirecek. DAYANIŞMA KONSERİ Başkent Seğmenler Kulübü Başkanı Mehmet Bahçeci herkesi 9 Ekim’deki konsere davet ederken, “Konser, spor, şiir, şarkı, türkü dolu güzel bir akşama ailece davetlisiniz” dedi. Konser, Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonunda olacak. FUTBOL TURNUVASI Keçiören Yozgatlılar Deneği Başkanı Aytaç Bingöl de, başvuruları 1 Ekimde başlayacak olan “El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvası”yla ilgili olarak şunları söyledi: “Spor dalları arasında en sevilen ve uluslar arası bir spor dalı olan futbol un çocuklarımıza ve gençlerimize örnek teşkil etmesini, rol model olmasını istedik. Bu yüzden El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvasını düzenlemenin gururu içerisindeyiz… Futbol Oynamanın ve oynatmanın insanlığa özellikle çocuklarımıza, torunlarımıza faydaları saymakla bitmez. Bu tür futbol turnuvaları yaparak yeni sporcuların keşfedilmesini sağlayıp içimizden neden bir yıldız çıkarmayalım. Neden böyle düşünüyorum? Çünkü gençlerimizin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek ve sağlıklı, nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak hepimizin en büyük hedefi. İşte tam da bu noktada yapılmasını istediğimiz futbol turnuvası yavrularımıza ciddi manada birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde kan bağlarını, memleketçilik bağlarını, akrabalık bağlarını güçlendirme fırsatı oluşturmak istiyoruz.”  
ANKHABER / Nüfus bakımından Başkent Ankara’da en çoklar arasında yer alan Yozgatlıların etkinlikleri ve bu etkinliklere katılımları da yüksek oluyor.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Genel Başkan Ahmet Koç yönetiminde pek çok programa imza atarken, iki ayrı sivil toplum kuruluşu da konser ve turnuvalarıyla dikkat çekiyor.

Başkanlığını Mehmet Bahçeci’nin yaptığı Başkent Seğmenler Kulübü, “Kültür Sanat ve Dayanışma Konseri düzenlerken, Başkanlığını Aytaç Bingöl’ün yaptığı Keçiören Yozgatlılar Deneği de El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvası gerçekleştirecek.

DAYANIŞMA KONSERİ

Başkent Seğmenler Kulübü Başkanı Mehmet Bahçeci herkesi 9 Ekim’deki konsere davet ederken, “Konser, spor, şiir, şarkı, türkü dolu güzel bir akşama ailece davetlisiniz” dedi.

Konser, Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonunda olacak.

FUTBOL TURNUVASI

Keçiören Yozgatlılar Deneği Başkanı Aytaç Bingöl de, başvuruları 1 Ekimde başlayacak olan “El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvası”yla ilgili olarak şunları söyledi:

“Spor dalları arasında en sevilen ve uluslar arası bir spor dalı olan futbol un çocuklarımıza ve gençlerimize örnek teşkil etmesini, rol model olmasını istedik.

Bu yüzden El Ele, Gönül Gönüle Bozoklu Gençler Futbol Turnuvasını düzenlemenin gururu içerisindeyiz…

Futbol Oynamanın ve oynatmanın insanlığa özellikle çocuklarımıza, torunlarımıza faydaları saymakla bitmez.

Bu tür futbol turnuvaları yaparak yeni sporcuların keşfedilmesini sağlayıp içimizden neden bir yıldız çıkarmayalım.

Neden böyle düşünüyorum? Çünkü gençlerimizin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek ve sağlıklı, nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak hepimizin en büyük hedefi. İşte tam da bu noktada yapılmasını istediğimiz futbol turnuvası yavrularımıza ciddi manada birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde kan bağlarını, memleketçilik bağlarını, akrabalık bağlarını güçlendirme fırsatı oluşturmak istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.