Ankara'da yaşam kalitesini artıracak projeler

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 26.02.2024 - 15:44, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:44
 

Ankara'da yaşam kalitesini artıracak projeler

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Güdül ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı. Konuşmasında, Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su getirecek projenin hazır olduğunu müjdeledi ve bu projenin yaz içerisinde ihalesinin yapılacağını belirtti. Yavaş, yaptığı açıklamalarda özellikle belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri projeleri vurguladı. Hizmet anlayışlarının şeffaflık ve vatandaş odaklı olduğunu dile getirerek, Ankara'nın çeşitli sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını ifade etti. Ayrıca, Güdül'ün yaşadığı sorunları çözmek için çalıştıklarını ve öncelikli olarak su temini konusuna odaklandıklarını belirtti. Projenin tamamlanmasıyla Güdül, Ayaş ve Beypazarı'nın uzun yıllardır süregelen su sıkıntısının sona ereceğini müjdeleyen Yavaş, bu projelerin kamuoyunda yeterince görünmediğine dikkat çekti. Ancak bu projelerin hayata geçirilmesiyle vatandaşların yaşam kalitesinin artacağını vurguladı. Yavaş, konuşmasında ayrıca, belediyecilik anlayışlarının şeffaf ve vatandaş odaklı olduğunu vurgulayarak, geçmiş dönemlerdeki uygulamalardan farklı olduklarını belirtti. Ayrıca, belediye başkanlığı sürecinde siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yavaş, projelerini hayata geçirirken kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullandıklarını ve şeffaflık ilkesine bağlı kaldıklarını belirtti. Son olarak, Yavaş, Güdül'ün sorunlarını çözmek için işbirliği ve dayanışma içinde olacak başkanlara ihtiyaç olduğunu ifade etti ve bu doğrultuda halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Güdül ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı. Konuşmasında, Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su getirecek projenin hazır olduğunu müjdeledi ve bu projenin yaz içerisinde ihalesinin yapılacağını belirtti.

Yavaş, yaptığı açıklamalarda özellikle belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri projeleri vurguladı. Hizmet anlayışlarının şeffaflık ve vatandaş odaklı olduğunu dile getirerek, Ankara'nın çeşitli sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını ifade etti. Ayrıca, Güdül'ün yaşadığı sorunları çözmek için çalıştıklarını ve öncelikli olarak su temini konusuna odaklandıklarını belirtti.

Projenin tamamlanmasıyla Güdül, Ayaş ve Beypazarı'nın uzun yıllardır süregelen su sıkıntısının sona ereceğini müjdeleyen Yavaş, bu projelerin kamuoyunda yeterince görünmediğine dikkat çekti. Ancak bu projelerin hayata geçirilmesiyle vatandaşların yaşam kalitesinin artacağını vurguladı.

Yavaş, konuşmasında ayrıca, belediyecilik anlayışlarının şeffaf ve vatandaş odaklı olduğunu vurgulayarak, geçmiş dönemlerdeki uygulamalardan farklı olduklarını belirtti. Ayrıca, belediye başkanlığı sürecinde siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yavaş, projelerini hayata geçirirken kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullandıklarını ve şeffaflık ilkesine bağlı kaldıklarını belirtti.

Son olarak, Yavaş, Güdül'ün sorunlarını çözmek için işbirliği ve dayanışma içinde olacak başkanlara ihtiyaç olduğunu ifade etti ve bu doğrultuda halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.